HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
Kenneth szeto點解可以咁垃圾

教書係垃圾 不過比分真係好鬆手

2個sem都係佢教 走晒佢d lecture就得 上黎晒時間
CCN 2035: Values and Ethics in Daily Life.伏唔伏?有無令grade ?教啲乜?有乜做?

幾好

Detail please

2個sem都係佢教 走晒佢d lecture就得 上黎晒時間

Engine 狗上marketing 會唔會好辛苦

無底

咁attendance 上堂完全唔知佢講咩
好彩mo依加教果課係中學Bafs management讀過先可以拎番堆notes睇下

無底

我今日上佢lecture 聽到我想死
又聽唔明佢啲英文又無business 底
佢可唔可以講番廣東話啊

聽佢講英文聽得我好痛苦

無底

佢可唔可以講番廣東話啊

聽佢講英文聽得我好痛苦

我都係今日上 你mo定marketing

咁attendance 上堂完全唔知佢講咩
好彩mo依加教果課係中學Bafs management讀過先可以拎番堆notes睇下

搵人幫你簽啦 鳩背晒就攞A/A+

無底

唔會 都剩係背嘢 啲嘢唔會難明

不過我好鐘意佢
文科毒毒mkt都A到
教書係一般但人好好

不過我好鐘意佢
文科毒毒mkt都A到
教書係一般但人好好

亂比分呢條友
Report A, Presentation A, Project 拉出黎可以比B我
相反同組其他女女拉出黎係A

利申OVERALL B+

無底

佢可唔可以講番廣東話啊

聽佢講英文聽得我好痛苦

我marketing

成班屌佢垃圾
但係一個vacancy都冇

反而咩geogre law 就咁多位
FA MO ITB 邊科一定要買書

fa

ITB D NOTES 都背唔完啦,仲邊有時間睇書
想問下marketing IA econ
呢三科洗唔洗買書
呢三科洗唔洗買書

IA 要 marketing 要本練習ok
呢三科洗唔洗買書

IA 要 marketing 要本練習ok

唔該哂

ITB D NOTES 都背唔完啦,仲邊有時間睇書

ITB唔撚洗買書!

佢可唔可以講番廣東話啊

聽佢講英文聽得我好痛苦

我marketing

我都係 10點半堂 鳩咁早 諗住走晒佢d lecture 因為上個sem已經見識過佢教書幾廢 不過佢係幾好人
想聽書既reg kiki好似仲好

成班屌佢垃圾

因為佢幾好人同埋派分

成班屌佢垃圾

因為佢幾好人同埋派分

george law 比分如何?
今日上左1堂lecture 都覺得ok

無底

佢可唔可以講番廣東話啊

聽佢講英文聽得我好痛苦

我都覺聽佢講英文聽到好痛苦
我係上MO
CCN 2035: Values and Ethics in Daily Life.伏唔伏?有無令grade ?教啲乜?有乜做?

幾好

透過效益主義、康徳論、自然法則等理論判斷甚麼應做及不應做。如果你讀過Art of reasoning,呢科基本上係佢既延伸,gp project同樣有same sex marriage 、安樂死等,只是呢科純道德判斷,無合法與否部分。

Gp project 的topic同內容可完全寫落term paper,輕鬆交2500字
Mid term mc,不用背,理解了D理論已可
In class assessment 同樣,可中文答

基本專心上堂,只要消化到,明到,test前一溫,輕鬆奪A
怕唔明?唔怕,只要一本《正義:一場思辯之旅》已可

Ricky 友善,願意解答問題,不用怕

利申 呢科A左

幾好

透過效益主義、康徳論、自然法則等理論判斷甚麼應做及不應做。如果你讀過Art of reasoning,呢科基本上係佢既延伸,gp project同樣有same sex marriage 、安樂死等,只是呢科純道德判斷,無合法與否部分。

Gp project 的topic同內容可完全寫落term paper,輕鬆交2500字
Mid term mc,不用背,理解了D理論已可
In class assessment 同樣,可中文答

基本專心上堂,只要消化到,明到,test前一溫,輕鬆奪A
怕唔明?唔怕,只要一本《正義:一場思辯之旅》已可

Ricky 友善,願意解答問題,不用怕

利申 呢科A左

Thank you bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞