HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
求 ccn2003 marketing b02c轉b02b
c group遲一個鐘上堂
有沒人可以講下noble lo 點解又由4個變番8個?
between唯一揀到既mimi都沒埋
放stat 書

意密

ccn1028?

你啱

我反而想走 中醫換Gender / Personal Growth /Psycho

你咩gp

B02b
唔係話CCT MK 成最咩咩咩咩? 點解john chow個數拍得住helen yeh? 可唔可以講下john chow係點?
想知CCT john chow 同eas noble lo既平價? 有沒人識呢2個
已經有人知道noble lo幾好 由10個竹位得番4個位 應該另唔少人對佢信心大左

究竟曲定直可唔可以講多少少
收Mkt Eas書
有意留telegram
已經有人知道noble lo幾好 由10個竹位得番4個位 應該另唔少人對佢信心大左

究竟曲定直可唔可以講多少少

你依家咩老師?
有人話個noble lo好 但D位吉出來排第2 睇番timetableD仍堂上到17:30或者18:30 可能同時間問題有關?
係咪因為怕天地堂唔選佢? 定係個人有問題?
想知CCT john chow 同eas noble lo既平價? 有沒人識呢2個

google左成日到搵唔到john chow 同 noble lo都搵唔到D咩野
不過mk成同eas franke har呢2個都係星期四先開始有堂 到時佢2個可能有位
helen yeh b32班係唔係精英班? 沒人reg走佢 唔通真係A is yours?
係就好
有冇人放書呀 想要marketing

我反而想走 中醫換Gender / Personal Growth /Psycho

你咩gp

B02b

想同你換
有冇人放書呀 想要marketing

有意留telegram
有無人d Psy 202b? 201c 呀lo 教但想轉同gpmate一齊

你咩gp

B02b

想同你換

你咩科咩gp
收ccn1041 account 書(2015)
https://t.me/cckkkkk

B02b

想同你換

你咩科咩gp

Gender b02c
Eas2 b38 isa係咪分曬組?
CCN1034 204B 求201B/201C 😭😭😭😭
中醫我有無人要b04D

Add/drop分組

Add/drop分組

Add/drop分組

咁撚快分曬,冇番到堂lecture
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞