HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

cb

教學質素隨體型正變

愈瘦愈好
In 瘦Ben, We trust

利申: 岸已上
留名
有冇人比ben kf wong教過

Sem1 account 講書超快飛一頁 上堂瘋狂抄野
CCN2101 FA有咩介紹
Ds有咩hea科推介

教學質素隨體型正變

愈瘦愈好
In 瘦Ben, We trust

利申: 岸已上

依家瘦ben勁多空位 點睇
Eas B04有冇人讓出黎 出價 $100
ccn2230 clinical skills 202A求201A
ccn2234 hubio 202B求204A/B/C

telegram: keroro999

eas2 dorcas yung 求評

同問

伏黎

同問

伏黎

點伏法? 有個叫dorcas mok又點睇

同問

伏黎

Miriam LAU?
CCN2126 Intro to International business
B01D 換 B01C
有無清放下中醫啲位出來
John LI 有個位快D搶

同問

伏黎

Miriam LAU?

依家係dorcas yung教 想睇下有冇好d既lecturer reg

同問

伏黎

Miriam LAU?

依家係dorcas yung教 想睇下有冇好d既lecturer reg

John LI 有個位快D搶
有冇知情人士講下單車手點伏法
killer定教得差定點?

利申:reg咗佢

同問

伏黎

Miriam LAU?

你咩班?
有沒isa chan放出黎? 差呢個 我想換

同問

伏黎

Miriam LAU?

你咩班?

reg走了 聽fd意見
小弟新手有d唔明求指教
GE elect個到有2科econ,ccn1042同ccn2002,佢地互相寫係exclusion
咁即係代表如果sem1讀咗1042,之後3個sem都唔可以再讀2002?
定係只係限sem1唔可以同時修讀,但之後既sem可以讀埋另一科?

同問

伏黎

Miriam LAU?

你咩班?

reg走了 聽fd意見

你原本B59?
求中藥b01b
有冇人比ben kf wong教過

Sem1 account 講書超快飛一頁 上堂瘋狂抄野

問佢問題解左等於冇解 成日叫人唔好用自己個套去諗
但佢叫我地抄d野又唔係完全冇用既
最緊要自己睇明ppt+操數
利申 有底acct A+
放stat書
有意留聯絡方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞