HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

唔會有ga la

ob 啲人係咪好滿意依家嘅時間成日都一潭死水咁

今日見過2A2C有位囉 不過好快就消失
03我捕左三日都zero
Sem4求個dayoff啊嗚

你咩group ?
放CCN1008 stat書 2本

今日見過2A2C有位囉 不過好快就消失
03我捕左三日都zero
Sem4求個dayoff啊嗚

你咩group ?

依家係02C啊
跪求ob B03啊
另放mkt eastmy2learn copy,我覺得書唔使買,呢本就一定要買因為好好好有用

唔會有ga la

唔明點解d人會reg OB
佢group project 好煩
再加上條curve 好高
要exam 有9成以上先有A

絲打,即係宜加得番你個組同冇番嘅未分好組?

唔係 而家有2組得3個人 一組男一組女

原來係你 好sad本身都諗住搵佢地 點知頭也不回咁走左

你係。。。?
跪求ob B03啊
另放mkt eastmy2learn copy,我覺得書唔使買,呢本就一定要買因為好好好有用

唔會有ga la

要咁高咩 Asm B PJ B MT岩岩過mean幾分 Exam條空咗 預攞7-8成分 最後都A到
跪求ob B03啊

唔會有ga la

要咁高咩 Asm B PJ B MT岩岩過mean幾分 Exam 4簡3 剩係做咗2條 預攞7-8成分 最後都A到

要咁高咩 Asm B PJ B MT岩岩過mean幾分 Exam 4簡3 剩係做咗2條 預攞7-8成分 最後都A到

可能你個sem 條curve 低
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QdcI2--GtG1XwGGD8-Vy2SmiIwyG9WY2B46EQF3uQIE/edit#gid=1939521519
賣書既去呢到呀

點打d字落去,冇得編輯

有冇人可以答我
Eas2 b38 isa係咪分曬組?

未呀 你咩組 小弟想調去b37

b37分好哂組喇
OB有冇人想調組
b02b想換其他組
有無中醫既朋友想換STAT

想同FD一齊讀但首先要REG到呢科先

GMAIL: eddieman0906@gmail.com

你中醫咩班?

你意思係要中醫邊班?
邊班都得 因為我要reg到入去呢科先易轉到班
收intro psycho書 同ict

你中醫咩班?

你意思係要中醫邊班?

想要stat
你stat邊個教

你中醫咩班?

你意思係要中醫邊班?

想要stat
你stat邊個教

jodie
全部都係佢教無分別
有冇人知Eas1 Ada Young教得好唔好
係唔係killer

比佢殺左啦

冇其他想揀既tutor 點算好
有無爆4既同學仔講下溫書方法,利申英文差😭
Eas2 b38 isa係咪分曬組?

未呀 你咩組 小弟想調去b37

b37分好哂組喇

下 我冇返到。。仲有冇組有位剩

你意思係要中醫邊班?

想要stat
你stat邊個教

jodie
全部都係佢教無分別

Elementary stat?

想要stat
你stat邊個教

jodie
全部都係佢教無分別

無野了! Deal!
我想換!
Hello
想問下有冇巴打CCN 2234 hubio2係 203B班?
如果可以同我換吧🙏
利申201c Fiona 教

我可以比多個clinical skill Ella/ CCT 貝sir你!
Plz!

想要stat
你stat邊個教

jodie
全部都係佢教無分別

無野了! Deal!
我想換!

你係我email 留電話再詳談la

想要stat
你stat邊個教

jodie
全部都係佢教無分別

無野了! Deal!
我想換!

你係我email 留電話再詳談la

eddieman0906@gmail.com
Hello
想問下有冇巴打CCN 2234 hubio2係 203B班?
如果可以同我換吧🙏

我可以比多個clinical skill Ella/ CCT 貝sir你!
Plz!

CCT可唔可以用貝貝換貝貝
我想同番個朋友一齊上堂
Hello
如果可以同我換吧🙏

Plz!

CCT可唔可以用貝貝換貝貝
我想同番個朋友一齊上堂

我係貝貝係203C
表示Clinical skill 201C想換201B/201A🙏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞