低調裝修設計討論(1)

997 回覆
11 Like 4 Dislike
原本要埋電子鎖
不過佢報完價,應該荃灣肥仔平d
原本要埋電子鎖

其實荃灣肥仔即係德華街邊間?
同埋裝係咪PLC裝返?
地下磚就搵鄉土磚王,廚房同廁所牆磚有咩推介
原本要埋電子鎖

同埋裝係咪PLC裝返?

日東,佢地包裝埋3600左右
不過我要夾師傅送門,直接當日上埋來裝
咁就唔使開大個洞又要加野遮住

你搵開磚王其實一次過問埋佢唔好d咩?送磚佢都夾到一齊送
原本要埋電子鎖

同埋裝係咪PLC裝返?

日東,佢地包裝埋3600左右
不過我要夾師傅送門,直接當日上埋來裝
咁就唔使開大個洞又要加野遮住

thanks

你搵開磚王其實一次過問埋佢唔好d咩?送磚佢都夾到一齊送

個日去睇,見佢得地磚(個日第一日搬新鋪)
離題一問
有無人對洗衣機有研究?
想問下煤氣煮食爐同抽油煙機會唔會係煤氣公司買?

我自己會,因為煤氣公司CS好

有時有package,爐加抽油煙機,其他野一齊平d,可以留意下

有時有package,爐加抽油煙機,其他野一齊平d,可以留意下

我係工展會買, 最平, 不過得好少款
煤氣公司有package 熱水爐 煮食爐 抽油煙機 一齊
煤氣公司有package 熱水爐 煮食爐 抽油煙機 一齊

同埋可以係煤氣單分期
如果買組合床邊到好?上邊訓下邊係書枱衣櫃嗰啲
見到有168xx,五千幾蚊又有

傢俬我應該只會實惠,實惠野唔差

訂造啦,ikea都有,冇記錯得兩款
特格都ok
新樓未收樓,如果要搵室內設計係咪一定要收左樓先做到報價?
巴絲打買真木地板可以搵我
批發價出
tg: kktbm

有無得睇樓。睇左知點做唔難報

訂造啦,ikea都有,冇記錯得兩款
特格都ok

有無話邊間訂好?
家創作訂要16800,都幾貴但幾鐘意

唔駛 我通常睇左平面圖出左個基本佈局就報到價

有無得睇樓。睇左知點做唔難報

無呀,樓花黎。

咁埋單比原先報價over budget 係咪基本?

咁埋單比原先報價over budget 係咪基本?

咁正常都會有出入 主要第一份報價都係睇夠唔夠budget去做 final報價就應該都係相差幾萬 (有時多左個櫃 多左個假天花 設計用料改左之類)新樓有售樓書 內有平面圖 同高度等等 其實已經做到基本設計黎報價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞