低調裝修設計討論(1)

997 回覆
11 Like 4 Dislike
我見d 人話用耐左d 板踩得多有機會微彎, 踩落去就會有聲
我上網睇緊人哋做咗地台嘅評價
不過我諗我都會做
依家係未知新樓樓底有幾高
住緊公屋 而家牆係黃色 其實想油油漆 係咪就咁油就得 鬼睇下面youtube d片佢都唔使起https://youtu.be/HnphAqLHyJA
就噉油同你就噉黐張膠紙落牆冇分別
過一排就起晒出嚟收晒皮
我都奇怪點解佢可以就咁油既
一定冇咁簡單
油油唔同喺張紙上面上色咁簡單
點變呀 你啲嘢遮住晒好難睇
同埋呢啲深色磚一濕水一定會變色
btw巴打喺邊到買磚
放租大約20k 左右
拎返出去自己租第2度好過?
咁多位巴打, 有1樣野關於水龍頭想問下
準備係德馬買H 既洗手盤龍頭31531000, 但發現有同一款係31532000.
31531000 我見佢係多左個drawcord drain, 31532000就冇.
睇返香港H既catalogue 都只係有31531000, 我係咪唔駛理, 照買31531000就可以
個drawcord drain係有咩用的
想問問有冇d室內設計既app可以用?想畫d家私/電器上去,大約咁做個layout出黎
新屋裝緊修 想喺德馬買H牌
想問下除左個龍頭之外有無啲咩配件要買?去水個塞係咪唔會包埋?
31532000 係without waste set
31531000 with pop-up waste set
要睇model number 架
LM
瓷磚:荃灣間 HomeBoo 戀家磁磚
Dyson 想英國官網或者Amazon買計埋運費仲平過香港買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞