低調裝修設計討論(1)

997 回覆
11 Like 4 Dislike
歡迎各巴打討論各項裝修事項
下個月收樓
見到近期 D 新年折扣好吸引
但怕hold唔到咁耐貨

我就18年年尾,睇定應該差唔多
五月收樓 留名學野
下個月收樓
但怕hold唔到咁耐貨

我都唔敢買住
想整日式塌塌米係個廳到 有冇人知油壓櫃果D油壓臂邊樹有得散買
留名學野
想整日式塌塌米係個廳到 有冇人知油壓櫃果D油壓臂邊樹有得散買

巴打你自己裝咁勁?
褔6壽抵唔抵屌呢 想買個部LG 43"

for咩用途
下個月收樓
但怕hold唔到咁耐貨

18年年尾
有排WO#sosad#
到時傢私電器都有新款新型號

家電果啲唔理住,現階段都要諗下點整,早排睇過少少已經覺得好煩

旺角砵蘭街近弼街果頭

吉吉島福禒壽成套岩用就抵既
但LG依家買oled好似正d

巴打你自己裝咁勁?

老豆自己揼, 但唔知佢識唔識掟搵呢D新式野, 我估佢識, 但以防萬一佢唔識, 自己搵定先

我諗如果其餘兩件都啱用, 咁都OK

我自己睇中百記, 送soundbar, wellcome coupone, blueray 機

我等緊今年sony部55吋oled開價,萬一太貴就買返x93d
下個月收樓
但怕hold唔到咁耐貨

18年年尾
有排WO#sosad#
到時傢私電器都有新款新型號

家電果啲唔理住,現階段都要諗下點整,早排睇過少少已經覺得好煩

新樓都諗住大裝?

廚房要全爆改過設計,早排行過宜家睇過下,應該都係照抄佢 廳同房就未諗

有咩分別?同UHD

巴打你自己裝咁勁?

老豆自己揼, 但唔知佢識唔識掟搵呢D新式野, 我估佢識, 但以防萬一佢唔識, 自己搵定先

淘寶

有咩分別?同UHD

好貴喎..

買呢啲去旺角友誠掃樓格價先,入伙嗰陣去旺角買Panasonic 46''電視機,同街大舖差成千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞