Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
今年冇年獸睇

我要睇黑絲年獸..........
直播暫停公告
由於待處理事項繁複,達哥週五已決定暫停直播,考慮多時,決定休台時間如下 1月23日-2月19日。雖希望暫停休息,但是不少工作已事先預約好,會好好完成,現時亦身處台灣出差公幹中。手頭上既事亦會繼續跟進。因身不在香港,如有事未能及時處理,請見諒。

不過達哥年年新年都會停2,3星期
唔洗諗得太差
怕就怕假設達哥真係有法律行動 到時d人又屌鳩達哥小器

怕你老母條友到依家都唔肯認錯好應該做到佢仆街

俾人踩到上心口恥笑都仲要驚反擊俾人話小器

係咪懦弱到咁呀大佬東亞病夫咩
backup狗:屌風頭火勢先嚟個咁長既假期
我點直播重播cap呢條水呀仆街
一個月...不想做人了

叫人睇住watchdog先囉
冇lu冇lu
可能達仔2月20出黎就係同大家講佢唔再開台

真係多撚謝哂個食屎狗
真心希望達哥抖下
其實佢真係好chur

backup狗:屌,早知唔咁衝動,咁又可以cap多次水
本身病左,加上近排壓力大
等件事淡左再開仲好
成個月無達睇點過活
chatroom 班小學雞都差達哥一個道歉
應該睇返個日邊個幫backup 佬既遂個屌
冇達叔會暴動係因為backup狗同班是非不分既小學雞,抵啦達叔真係唔開台你班撚樣滿意未

btw我其實真心希望達叔抖番一段長時間先開台,呢單野對佢黎講真係好大壓力
成個月無達睇點過活

我想死 每日個精神食糧都冇埋
成個月無達睇點過活

我都愁緊呢個月點過
不過達哥年年新年都會停2,3星期
唔洗諗得太差

屌你老母BACKUP佬 你開心啦仆街

休息下好都嘅
但達哥走左 backup佬單野就冇得問達哥拎意見/搞行動

等到23號以香港人黎講已經忘記左

其實可唔可以理解為達哥走左就唔關達哥事
之後發生咩達哥都冇責任
只係網民對不公義事情嘅反應
所謂將在外 君命有所不受
單搞野真係唔可以放過條仆街
Backup只睇tatbackup
希望達哥好好休息
希望達仔休息完重新出發
休息下都好既
等你放完假返黎再同大家爆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞