Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
成個月無得睇達哥
不過我會日日loop 住達哥啲重溫架
佢訂閱數唔跌不意外,如果過多兩星期或一個月人數都無大幅下降(而家咁多媒體體講緊真相都),其實就間接證明到佢真係幫達哥令到唔少無留意開,睇開ge人識佢,希望過多陣佢訂閱數會cut一半啦
喂又咁講喎,如果話達仔借刀殺人
咁都係backup佬引火自焚喎
唔好唔記得邊個放暗箭先
出議論文班fb友真係當人唔知邊個係火頭

繼續諗下點迫個傻仔cap圖先
Backup佬條契弟搵幾多一個月?

唔知
佢聲稱3年半賺左36萬

但冇人信,個數唔只咁少

未計adsense未計分身

佢youtube放淨一條片呢招真係絕
題外話,原來波台都有d集中區支持達
唔知利同阿狗都有人撐達

曼車皇巴都有

大是大非前,波台手足始終都係正義。
唔講咁多,連登ho ball

波台球隊討論po正常好多,只係公海果幾個假膠太癲

無野做click過入兩三個d title寫支持達哥既球隊討論post
入去先知原來波台有正常人
某個比人binc既波台友仲係到懺悔
平時達仔幾時打年獸?

印象中前年 係放緊新年假時
上年 就係初十五打後補打返
唔知利同阿狗都有人撐達

曼車皇巴都有

無野做click過入兩三個d title寫支持達哥既球隊討論post

我都開始戒歧視波台手足了
希望大家都戒
佢訂閱數唔跌不意外,如果過多兩星期或一個月人數都無大幅下降(而家咁多媒體體講緊真相都),其實就間接證明到佢真係幫達哥令到唔少無留意開,睇開ge人識佢,希望過多陣佢訂閱數會cut一半啦

大把人仲係WFC狀態
就算backup佬del晒片
d人都唔會unsub

唔知
佢聲稱3年半賺左36萬

但冇人信,個數唔只咁少

姐係會點?
唔知利同阿狗都有人撐達

曼車皇巴都有

我都開始戒歧視波台手足了
希望大家都戒

有冇link望下

大把人仲係WFC狀態
d人都唔會unsub

有冇諗過呢十萬人入面香港人佔幾多

唔知
佢聲稱3年半賺左36萬

但冇人信,個數唔只咁少

姐係會點?

收埋今個月啲錢
等啲人冇得report兩條片
令到佢仲可以生存

關佢撚事咩 無留意開會睇成兩個鐘YOUTUBE, 係我寧願睇精華, 每條都笑到仆街

大把人仲係WFC狀態
d人都唔會unsub

唔通買sub?

唔知
佢聲稱3年半賺左36萬

但冇人信,個數唔只咁少

姐係會點?

收埋今個月啲錢
令到佢仲可以生存

屌乜原來唔夠片都會無得report
所以你話呀,佢點會係好似fb post所講真心為民,比返片有心人上載
根本又係玩潛水之後重新出發。家陣搞唔死個頻道
平時達仔幾時打年獸?

印象中前年 係放緊新年假時
上年 就係初十五打後補打返

2015年廿六
講真唔開台達哥同fans都冇著數,盞更多人睇d舊backup
啤急佬又唔會少條毛兼錢已代
除左告佢我諗唔到有咩方法可以令達哥同大家再次開開心心睇直播
達哥你有睇post請去馬啦 就算唔開台都為大家做番件岩同大家心願既事

姐係會點?

收埋今個月啲錢

唔知
佢聲稱3年半賺左36萬

但冇人信,個數唔只咁少

姐係會點?

收埋今個月啲錢
令到佢仲可以生存

屌乜原來唔夠片都會無得report
所以你話呀,佢點會係好似fb post所講真心為民,比返片有心人上載
根本又係玩潛水之後重新出發。家陣搞唔死個頻道

聽聞要report兩條片
youtube先會做野

大把人仲係WFC狀態
d人都唔會unsub

唔通買sub?

外國好多人見個channel多人sub就會sub埋一份
唔理你個channel個語言同你唔同

Akinator對上一次有人搵達哥已經係兩個月前
輕鬆拎左個白金牌
講真唔開台達哥同fans都冇著數,盞更多人睇d舊backup
達哥你有睇post請去馬啦 就算唔開台都為大家做番件岩同大家心願既事

達哥好似話去左台灣出差

大把人仲係WFC狀態
d人都唔會unsub

唔通買sub?

應該大把份係有睇,我相信懶得去unsub係大多數
如果19號之前backup佬都冇事
咁我19號開始晚晚都backup達哥了

錢啊

Backup佬已經close剩一條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞