Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
backup佬係咪剷左page

有mon post不過你走唔甩啦 洗定八月十五啦
仆街backup狗del左fb

backup狗,你係咪好驚呢?

其實而家係玩到咩進度 見到又咩自爆又盛

等多陣 佢地傾埋先

等多陣 佢地傾埋先

好想知傾左D咩
現實黎講 嘔凸曬d 錢應該就唔洗坐
前提係 先交 逃稅+罰款 後全數收入(未扣稅)賠俾達叔+達叔補償
計返你逃178萬稅
仲有放狗咬達叔致心靈受創有腸胃病
申請定破產應該走唔漏

啊計漏你做uber 都起碼2皮-3皮一個月
稅局計返你d 漏報稅 可能未必要破產嘅 不過可能你要賣車你老母賣樓囉
前提係 先交 逃稅+罰款 後全數收入(未扣稅)賠俾達叔+達叔補償
計返你逃178萬稅
申請定破產應該走唔漏

稅局計返你d 漏報稅 可能未必要破產嘅 不過可能你要賣車你老母賣樓囉

有人爆左佢係做UBER?
有冇初步資料流出
唔知佢有冇同d frd曬個playbutton呢
計返你逃178萬稅
申請定破產應該走唔漏

之前小偷個偷片backup page
post 過將相 入面有將uber 司機加乘相 caption 係 想返學都返唔到住
暗示做緊uber司機 達叔送左部車俾佢
計返你逃178萬稅
申請定破產應該走唔漏

佢一日有48小時?
又要番學 又要做uber 又要偷片 又要屌女
有冇初步資料流出

backup佬唔會知線人係邊個
計返你逃178萬稅
申請定破產應該走唔漏

佢一日有48小時?

偷片可以用remote desktop 架傻仔
好似我地班毒撚真係捕住部電腦咩
計返你逃178萬稅
申請定破產應該走唔漏

佢一日有48小時?

都話偷片用電話偷
有冇初步資料流出

梗係唔好咁快放出黎啦 等backup佬驚啲耐
有冇初步資料流出

個線人就係

線人
有冇初步資料流出

個線人就係

線人

我識佢 佢講野好低b 架麻
有冇初步資料流出

個線人就係

線人

等我話你知啦

個線人就係......

&^*&@$%^@%#*&%^

backup佬係咪好驚呢?
大家可以ff 下 條asshole 仔
係hkcc 點炫耀自己偷片賺錢
小偷: 我錄左達叔直播 轉個頭放上youtube 開廣告就有錢袋啦 哈哈哈 香港地搵錢真係易 係睇你醒唔醒架jer
asshole 同學: 你就正啦 搵到條財路
有冇請同學食飯呀

冇請 咁仆街?
有冇請同學食飯呀

冇請 咁仆街?

到時敢唔敢返學都成問題啦
小偷: playbutton 真係易攞 只要有恆心你都可以
同學:
係唔係線人爆完HKCC之後BACKUP狗即刻DEL PAGE?

係既話HKCC個線人十分可信

差唔多時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞