Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
大家有冇諗過咁樣洗版法,無論呢度定chatroom都會煩到達哥?

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

認真 你覺得禮拜一chatroom啲人(肯定會)係咁屌backup佬係好事咩

其實我諗住星期一開台果陣會呼籲大家一齊唔好提呢單野
不過依家唔需要了
backup佬又到你發威啦
快d重播達叔d舊片啦
你又賺一筆
成個月唔係就咁算啊?
唔知backup佬會俾人屌足幾耐呢?

慘 冇得做backup cap水
快d重播達叔d舊片啦
你又賺一筆
成個月唔係就咁算啊?

亞視重播六點鐘新聞
大家有冇諗過咁樣洗版法,無論呢度定chatroom都會煩到達哥?

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

認真 你覺得禮拜一chatroom啲人(肯定會)係咁屌backup佬係好事咩

喔原來你講chatroom屌backup佬班友

即係唔關我事啦

不過唔屌backup佬塊板咪又係秒洗

不過以達仔性格黎講
可能佢會想快啲息事寧人...
唔想大家糾結係依件事

一定j撚住佢

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

同埋達哥真係要攪鳩backup佬一早攪左,我覺得達哥真係唔想攪大件事。
係時候啦,backup佬可以自己live上位
幾個方針我諗你條柒頭都唔知講左成兩個幾post

1. 起底
2. 搵律師介入
3. 同稅務局講有人逃稅

有冇咩用我就唔多知
總好過你班柒頭純粹想息事寧人為既只係想達哥開台

講句無達哥睇慘=想息事寧人

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

即係唔關我事啦

不過以達仔性格黎講
可能佢會想快啲息事寧人...
唔想大家糾結係依件事

睇左做結衣件事

達哥唔開台咪backup第二個囉

還掂都冇事, 錢又繼續袋

達哥肯開台咪得囉, 禾地班觀眾理得backup佬點做姐

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

同埋達哥真係要攪鳩backup佬一早攪左,我覺得達哥真係唔想攪大件事。

依家backup佬就係賭緊呢樣野
不過達哥咁都放既話係軟弱而唔係包容
幾個方針我諗你條柒頭都唔知講左成兩個幾post

1. 起底
2. 搵律師介入
3. 同稅務局講有人逃稅

有冇咩用我就唔多知
總好過你班柒頭純粹想息事寧人為既只係想達哥開台

講句無達哥睇慘=想息事寧人

sorry, 唔係針對你

係針對你地成班垃圾

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

我自己感覺係達哥都好想俾大家知道呢條友做左幾多賤格野,只係暫時未有藉口去做(達仔都講話有人想知就搵律師搞搞佢)

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

即係唔關我事啦

呢個真

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

我自己感覺係達哥都好想俾大家知道呢條友做左幾多賤格野,只係暫時未有藉口去做(達仔都講話有人想知就搵律師搞搞佢)

睇嚟咁大件事都有人too long dont read達哥篇野
原來咁多人唔知
叫佢backup達哥facebook

tatfullFBbackup

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

唔好講到我代達哥做野咁, 我就對佢冇乜好感
雖然識佢真人同佢接觸過下

我想做鳩backup佬係咪又要你班達哥粉理
快d重播達叔d舊片啦
你又賺一筆
成個月唔係就咁算啊?

佢上年過年youtube直播loop舊片,今年冇得賺

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

依家backup佬就係賭緊呢樣野
不過達哥咁都放既話係軟弱而唔係包容

係懦夫
如果是但一個人咁既情況下乜都唔做又係連登開post求救
一早比人負評同屌到仆街啦
快d重播達叔d舊片啦
你又賺一筆
成個月唔係就咁算啊?

佢上年過年youtube直播loop舊片,今年冇得賺

有埋時間表 咩掛播乜乜乜咁

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

即係唔關我事啦

呢個真

-6 -6 -6
369 369 369
我 我 我
有 有 有
咪撚拉布啦屌 咪撚拉布啦屌 咪撚拉布啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞