Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
是咪有手足報稅局?
以稅局作風應該唔太需要實質證據都會去查

成個月唯一可以做既就幫去達哥channel重溫

同埋mon撚實條backup狗
佢依家未del channel仲開返一條backup出黎營運的

等達哥玩BIO7既日子又要等到唔知幾時
屌你老母呀CAP水狗

達哥無開盈利的
不過我覺得達仔可以趁呢段時間搵之前有backup的真義士係呢段時間慢慢upload返d片上youtube

屌你老母呀CAP水狗

Dead rising 4
屌你老母backup狗
黎緊可以9點半上床訓教
幾個方針我諗你條柒頭都唔知講左成兩個幾post

1. 起底
2. 搵律師介入
3. 同稅務局講有人逃稅

有冇咩用我就唔多知
總好過你班柒頭純粹想息事寧人為既只係想達哥開台

屌你老母呀CAP水狗

Dead rising 4

呢d同人中唔睇都罷,我想睇hitman呀

佢依家未del channel仲開返一條backup出黎營運的

果條睇唔到架 live stream卡左關

達哥無開盈利的
不過我覺得達仔可以趁呢段時間搵之前有backup的真義士係呢段時間慢慢upload返d片上youtube

純粹fans心態去睇片同支持下 達哥最開心應該係見到多人睇佢既片 當然有錢賺就更好啦
大家有冇諗過咁樣洗版法,無論呢度定chatroom都會煩到達哥?
幾個方針我諗你條柒頭都唔知講左成兩個幾post

1. 起底
2. 搵律師介入
3. 同稅務局講有人逃稅

有冇咩用我就唔多知
總好過你班柒頭純粹想息事寧人為既只係想達哥開台

1非達哥意願兼有殺錯人風險
2應該要達哥本人做
所以得返3可以做
有冇文筆好既巴打寫信俾大家用
達叔記得好好休養身體,
玩得開心啲呀!!!!!!!
大家有冇諗過咁樣洗版法,無論呢度定chatroom都會煩到達哥?

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下
大家識做啦

佢返黎之前 個channel要有十萬人

咁佢開返台既禮物就會係個playbutton

唔係有人講過關到咩
佢琴晚private果陣係1條片都見唔到既

唔係有人講過關到咩
佢琴晚private果陣係1條片都見唔到既

當我冇講過 原來channel 1仲有條片
大家識做啦

我鍾意睇人仆街多D
大家識做啦

仲今次應該係自hkg+去lihkg革命後既另一次革命 齊心就會成功
大家識做啦

我鍾意睇人仆街多D

兩樣都要做
大家識做啦

推 唯一補償達仔新年禮物
大家識做啦

我鍾意睇人仆街多D

兩樣都要做

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

認真 你覺得禮拜一chatroom啲人(肯定會)係咁屌backup佬係好事咩

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

認真 你覺得禮拜一chatroom啲人(肯定會)係咁屌backup佬係好事咩

喔原來你講chatroom屌backup佬班友

即係唔關我事啦

不過唔屌backup佬塊板咪又係秒洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞