Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

認真 你覺得禮拜一chatroom啲人(肯定會)係咁屌backup佬係好事咩

喔原來你講chatroom屌backup佬班友

即係唔關我事啦

不過唔屌backup佬塊板咪又係秒洗

呢個真

-6 -6 -6
369 369 369
我 我 我
有 有 有
咪撚拉布啦屌 咪撚拉布啦屌 咪撚拉布啦屌

轉game
今次一來見到條友仆街,二來係見到好少兄弟subscribe佢channel,要去到比人搞要撐先subscribe
病發 病發 又病發
https://www.youtube.com/user/undergroundDV
未sub既快d sub

pish

記得全部片like一次
大家有冇諗過咁樣洗版法,無論呢度定chatroom都會煩到達哥?

咁樣叫洗板?

你塊板都幾撚細下

認真 你覺得禮拜一chatroom啲人(肯定會)係咁屌backup佬係好事咩

同埋達哥真係要攪鳩backup佬一早攪左,我覺得達哥真係唔想攪大件事。

依家backup佬就係賭緊呢樣野
不過達哥咁都放既話係軟弱而唔係包容

係懦夫
如果是但一個人咁既情況下乜都唔做又係連登開post求救
一早比人負評同屌到仆街啦

俾人反咬都仲要忍
佛都有火啦
屌, 成個月無達哥, 唉
今次一來見到條友仆街,二來係見到好少兄弟subscribe佢channel,要去到比人搞要撐先subscribe

唔出事唔醒覺, 好符合香港人精神

本身有sub

但佢冇擺backup真係好自然去搵backup睇

我淨係睇精華
成個月無達哥, 以前都可以搵backup j下, 宜家連backup都無撚埋, 唉
各位,我地要送份新年禮物俾達仔
去到10萬sub,送個play button俾佢
https://www.youtube.com/user/undergroundDV
喊出黎休到19號,成個新年無得睇
希望佢好好地休息一個月
成個月無達哥, 以前都可以搵backup j下, 宜家連backup都無撚埋, 唉

要睇賊贓?不了
backup佬依家全世界得你backup最齊
續條續條開廣告仲唔發到豬頭
休息一下等出面靜返d都好既
無啦啦比人擺上枱
玩都唔開心啦

tatbackup咪backup囉
坐住左個腦?
年獸變左backup狗
達哥要我地自己打
希望佢好好地休息一個月

twich睇

要睇賊贓?不了

去tatbackup睇好過

full clip?不了

依家backup佬就係賭緊呢樣野
不過達哥咁都放既話係軟弱而唔係包容

係懦夫
如果是但一個人咁既情況下乜都唔做又係連登開post求救
一早比人負評同屌到仆街啦

俾人反咬都仲要忍
佛都有火啦

我有fd係佢波友,話佢真係好撚好撚忙,可能因為咁唔想花時間係呢件事度。所以大家幫手還幫手,唔好煩到佢

要睇賊贓?不了

冇backup佬, 你叫班年輕人點生存

唔怪得咁多老屎忽成日話90後點廢點廢
希望佢好好地休息一個月

除左打年獸,佢不嬲新年長休wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞