Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
各位,我地要送份新年禮物俾達仔
去到10萬sub,送個play button俾佢
https://www.youtube.com/user/undergroundDV

佢收到都唔會開心 ..

其實達仔根本唔稀疏
係想要的
就一早自己backup上youtube啦

不過subsribe仍是需要的

佢一有新片都有叫人訂閲埋佢條頻道啦
屌那媽到失去先識珍惜
而家先subscribe
想問一個人戶口有幾多錢而唔上報先叫逃稅🤔

其實達仔根本唔稀疏
係想要的

屌那媽到失去先識珍惜

叫人sub同自己有冇sub冇關係啵

一早要sub
啱啱先睇到
停一個月
啱啱先睇到
停一個月

good news, not forever

放工無得睇達哥
想問一個人戶口有幾多錢而唔上報先叫逃稅🤔

睇年度收入去計
個人免稅額12萬
供養父母多12萬
年收入超過24萬先叫逃稅
但係大把地盤佬都係咁做
冇人捉到

其實達仔根本唔稀疏
係想要的

屌那媽到失去先識珍惜

一早要sub

我話緊嗰班而家先sub 嘅人
好撚偽善
果36萬係adsense?

一早要sub

我話緊嗰班而家先sub 嘅人
好撚偽善

但係口點都要比返十萬人比達哥
我記得新年佢有次直播都話自己係學生,。不過學生唔會係犯錯嘅藉口
啱啱先睇到
停一個月

good news, not forever

放工無得睇達哥

冇得睇打年獸
假設得36萬比返一半比達哥買game買windows都好 條友依家仲抱住僥倖心態袋袋平安先至仆街冚家祥

攞去買禮物或新年當利是派比兄弟都好呀
假設得36萬比返一半比達哥買game買windows都好 條友依家仲抱住僥倖心態袋袋平安先至仆街冚家祥

攞去買禮物或新年當利是派比兄弟都好呀

我寧願佢捐晒佢
靠偷片搵返黎嘅錢,我唔係幾想要

youtube預算收益 佢仲有幾十個分channel偷片點會show adsense比人睇

預算收益應該就係adsense
所以36萬應該係實數(以佢呢個單一頻道計)
坦白講今次誰是誰非真係好清楚
根本無任何討論空間
咩野幫佢backup先有人識佢真係得啖笑
大家平時bt完戲都唔會厚面皮到話自己增加左套戲嘅票房啦
而家出版商話自己放戲上網比大家睇
非法做種者仲咁夠薑暗串話出版商過橋抽板
真係賊喊捉賊

youtube十萬訂閱唔單止係一個數字,更係一股影響力,可以控制網絡熱門話題。
好多人做生做死連一萬訂閱都無,反而呢條友欺世盜名之下就能夠不勞而獲
有時睇番自己做咁多年都無咩起色真係心都灰曬

我諗達哥寧願無人backup都唔希望為他人作嫁衣裳
日後佢自己做番backup亦未必會打開營利功能
backup 佬有無backup 亞視個魚樂無窮啊
新年無野播不如播住先

youtube預算收益 佢仲有幾十個分channel偷片點會show adsense比人睇

根本無任何討論空間
真係賊喊捉賊

youtube十萬訂閱唔單止係一個數字,更係一股影響力,可以控制網絡熱門話題。
好多人做生做死連一萬訂閱都無,反而呢條友欺世盜名之下就能夠不勞而獲

唔係36萬

緊係唔係啦
叫佢貼adsense 果頁出黎貼撚左廿鳩幾個鐘都未貼到呀

根本無任何討論空間
真係賊喊捉賊

係電腦入面p個數字真係唔難
而且三年36萬,又咁橋免稅36萬
我就唔信嘅

而且仲有
backup1
backup2
backup.mirror

分分鐘有d所謂精華channel都係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞