Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
undergroundDV
剛剛 ·
我正在與宮本光握手喔!想知道我在Bandai Namco Entertainment @台北遊戲展 玩d 咩?就要留意我facebook 專頁及youtube 頻道了!
youtube 頻道: http://www.youtube.com/undergroundDV

終於有新衫

反達了
達叔係咪真係冇事…
剛剛 ·
我正在與宮本光握手喔!想知道我在Bandai Namco Entertainment @台北遊戲展 玩d 咩?就要留意我facebook 專頁及youtube 頻道了!
youtube 頻道: http://www.youtube.com/undergroundDV

達叔係咪真係冇事…

放心啦
岩岩睇番休台段野

20 hrs ·
直播暫停公告
由於待處理事項繁複,達哥週五已決定暫停直播,考慮多時,決定休台時間如下 1月23日-2月19日。雖希望暫停下,休息下,但是不少工作已事先預約好,會好好完成,現時亦身處台灣出差公幹中。手頭上既事亦會繼續跟進。因身不在香港,如有事未能及時處理,請見諒。

其實佢冇諗過放生
岩岩睇番休台段野

20 hrs ·
直播暫停公告
由於待處理事項繁複,達哥週五已決定暫停直播,考慮多時,決定休台時間如下 1月23日-2月19日。雖希望暫停下,休息下,但是不少工作已事先預約好,會好好完成,現時亦身處台灣出差公幹中。手頭上既事亦會繼續跟進。因身不在香港,如有事未能及時處理,請見諒。

其實佢冇諗過放生

咁咪好 千奇咪放生

跟進咋
你知條友EQ幾撚高,又善良到不得了

佢話告一段落既話就真係玩撚完

我諗佢跟進指既係搵律師跟
岩岩睇番休台段野

20 hrs ·
直播暫停公告

其實佢冇諗過放生

係咪指呢件事就唔知
不過一定冇話就咁算

又有女女陪

又有女女陪

但都係冇車冇樓

又有女女陪

但都係冇車冇樓

BACKUP佬: 女咋?

又有女女陪

但都係冇車冇樓

雙眼無咩神
三眼袋

又有女女陪

但都係冇車冇樓

雙眼無咩神

可能琴晚俾twitch鬼婆渣乾渣淨啫

但都係冇車冇樓

雙眼無咩神

希望達叔唔會從此沉淪 放棄朝政

但都係冇車冇樓

雙眼無咩神

希望達叔唔會從此沉 放棄朝政
希望件事低調啲結束
有一刻諗仆街政府會唔會借依件事推網絡廿三條
希望件事低調啲結束

二次創作同copy and paste爭好遠喎ching
希望件事低調啲結束

二次創作同copy and paste爭好遠喎ching

又有女女陪

但都係冇車冇樓

雙眼無咩神

個樣冇咩心機陰公豬

雙眼無咩神

個樣冇咩心機陰公豬

小熊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞