Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike

Q1,我用圖答你

Q2,如果一開波就set就太明顯,好快就俾人拆檔

好鬼死奸

唔怪得有時睇啲片勁密廣告
咁如果我頭幾秒完左即刻skip,
佢仲會唔會收到錢?

我記得之前未爆backup 佬,佢d 片 我見有over5 個黃點以上

好癲 貪得無厭

所以佢話得36萬真係冇人信

依家諗返起 咁錄康熙來了個D咪賺撚到笑?
一集50萬人睇 入面6~7個廣告

係,d人陰d陰d咁賺

好癲 貪得無厭

星爺電影都係
冇喇屌 香港人過幾日就謝哂 屌

係,d人陰d陰d咁賺

呢d不義之財過到自己個關要賺唔難 奶左野又唔犯法告唔入

up電影都唔驚?

其實係冇人爆料

我地都做唔到d咩實際野 除左搵稅局

其實係冇人爆料

無咩可以做。

其實係冇人爆料

無咩可以做。

除非達仔搵律師公開條數
否則好快就冇人屌backup狗
達哥有冇話過要追返筆錢返黎

推post巴留意,你開個個post有人搵你

其實係冇人爆料

無咩可以做。

除非達仔搵律師公開條數

懸紅個邊希望有進展

其實係冇人爆料

無咩可以做。

除非達仔搵律師公開條數

懸紅個邊希望有進展

希望多d消息人士放料
推post巴留意,你開個個post有人搵你
Xander召喚
我屌!!!達哥停成個月直播!!!!!!!!!!!!!!!!!????
我屌!!!達哥停成個月直播!!!!!!!!!!!!!!!!!????

新年佢本身都會放一放假,只係因為呢件事再放耐啲。
起碼都要條垃圾拎返d錢出黎啦

Q1,我用圖答你

Q2,如果一開波就set就太明顯,好快就俾人拆檔

好鬼死奸

唔怪得有時睇啲片勁密廣告
咁如果我頭幾秒完左即刻skip,
佢仲會唔會收到錢?

我記得之前未爆backup 佬,佢d 片 我見有over5 個黃點以上

好癲 貪得無厭

到依家佢都冇諗過嘔返d錢
大家明啦

只係俾backup狗擺上檯被迫交待成件事
想達哥告佢都要等長假後
人又搵唔到 又冇人推 gg

要推成個月

隔離post好似有人揾到backup佬熟人

sorry邊個隔離post

https://lihkg.com/thread/89061/page/9

宣傳下

好癲 貪得無厭

康熙backup 4X分鐘 7個廣告
真好搵
你想可以超豪
勁過最TOP富豪
打工邊有出路
仲要每天發夢
達哥今晚將你散仔即刻變富豪
遊阜最好 邊使去做
成日去玩咁先好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞