Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
屌, 成個月無達哥, 唉

為達太袓休息下啦,
返左咁工,
放下假放鬆下又唔洗唉唉聲既

比佢抖下啦,呢單野已經好煩

為人諗下啦

班友識諗就唔會係度怨冇得睇啦
往年都係過年果個星期開始体,不過今年特別啲休足一個月
有得睇達哥咪得囉

理得係邊個upload姐?

好煩law你班友搞到達哥唔開台
唔撚係掛休到19號
好失望

有你呢啲咁既fans先失望
往年都係過年果個星期開始体,不過今年特別啲休足一個月

佢近年越黎越多job接
喂,backup狗

橫掂都俾人屌開,唔差在係新年掠多次水啦

到時又多一筆新年財

不過有冇人睇就係另一個問題啦
唔撚係掛休到19號
好失望

失望以後唔好睇 少你一個唔少
唔撚係掛休到19號
好失望

一向都話睇達哥多數都低質架啦 不意外
成個月無達哥, 以前都可以搵backup j下, 宜家連backup都無撚埋, 唉

冇睇達哥篇文?
各位,我地要送份新年禮物俾達仔
去到10萬sub,送個play button俾佢
https://www.youtube.com/user/undergroundDV

各位,我地要送份新年禮物俾達仔
去到10萬sub,送個play button俾佢
https://www.youtube.com/user/undergroundDV

佢收到都唔會開心 ..

其實達仔根本唔稀疏罕
係想要的
就一早自己backup上youtube啦

不過subsribe仍是需要的
喊出黎休到19號,成個新年無得睇
希望佢好好地休息一個月

除左打年獸,佢不嬲新年長休wo

班友擺到明見出事先走黎睇達哥架啦

是但啦 照入佢數

達哥第一日開fifa已經開始睇啦
我係唔記得佢新年有休咁耐姐
唔撚係掛休到19號
好失望

失望以後唔好睇 少你一個唔少

你唔好睇就差唔多
成個月無達哥, 以前都可以搵backup j下, 宜家連backup都無撚埋, 唉

冇睇達哥篇文?

禾純粹想睇達哥開台架ja
D罵戰ar, 政治野ar禾唔會理law

要睇賊贓?不了

冇backup佬, 你叫班年輕人點生存

唔怪得咁多老屎忽成日話90後點廢點廢

唔撚明佢地
twitch又有
tatbackup又有,骨氣?撐達?
不了

大撚把backup 只係你唔識搵
點解係要睇偷片狗個channel

可能要餵埋佢地先識食
tatbackup大撚把

abcde
通常返工就只睇ab
唔撚係掛休到19號
好失望

你唔好放聖誕假 唔好放新年假 唔好去旅行 日日開台比我地睇
ok?

冇睇達哥篇文?

笑撚左
到底點解會有人唔知tatbackup的存在
唔撚係掛休到19號
好失望

你唔好放聖誕假 唔好放新年假 唔好去旅行 日日開台比我地睇
ok?

呢啲on9唔洗再應
有得睇達哥咪得囉

理得係邊個upload姐?

好煩law你班友搞到達哥唔開台

唉呀,無左完整backup好唔方便
大佬呢d人咪同我入黎講野,不齒與呢d人為伍

佢收到都唔會開心 ..

其實達仔根本唔稀疏罕
係想要的
就一早自己backup上youtube啦

不過subsribe仍是需要的

又唔可以話唔稀罕,佢拍咁多片都係想你subscribe,佢之前有拍片都有係live叫你地like and subscribe (當然好少人做
題外話,原來波台都有d集中區支持達
唔知利同阿狗都有人撐達
召喚sosadson
d舊片得未
喂,backup狗

cap水時間又黎啦

24小時不停直播backup到2月19日

發返一筆新年財都好

不過你洗得安唔安心就另一回事啦
題外話,原來波台都有d集中區支持達
唔知利同阿狗都有人撐達

痢頭先咁撚柒, 不了
得罪咁講,呢度果d所謂知道達哥點諗根本唔知達哥點諗 不嬲怕搞大嘅達哥都可以比人解讀d野講反話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞