Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
幕後玩家一定係backup狗

當班小學雞覺得佢好辛苦晚晚坐係度錄係度up片

其實佢用手機都錄撚到 屌佢老母

你就出街錄
達叔就晚晚趕返屋打機比人睇

想收我backup佬檔應該有啲難度
如果冇達仔睇我諗年輕人暴動都似
留意返
達哥官方頻道為:
https://www.youtube.com/user/undergroundDV
其實大家講 唔好去到咁盡呢d說話

有冇諗過 邊個去到咁盡先?

本身收錢 隻眼開隻眼閉
你之後仲要頭尾加 中間又加廣告再賺多筆
做到咁盡既 係邊個

唔講錢 同你講心

你係達哥fans 會咁在意自己個channel有幾多人follow?

點解唔係去叫多d人follow達哥本身個channel 仲要貼playbutton出黎

佢backup個出發點已經錯晒
https://www.facebook.com/SosadsonChannel/
from sosadson Facebook Page

唔少兄弟問一D比較舊的直播backup片可以係邊搵番,
我收到可靠情報, 其實一路以黎咁多年都有義士backup左, 只係冇公開, 不久的將來大家就可以係youtube睇番, 請稍安毋躁~

想收我backup佬檔應該有啲難度
如果冇達仔睇我諗年輕人暴動都似

其實佢條撚樣都幾厚顏無恥,講到好似達哥無左佢唔得咁

收皮啦

今朝咪提左你地,唔好再click入去幫人賺view啦
LM
唔知有冇wow到
條back up狗個channel有條backup未set private
不知用意

果個live stream好似整唔走

為左等個channel仲係"活躍" 然後youtube係要投訴/檢舉兩條片或以上先會審查 為咗拎埋最尾嗰啲錢無所不用其極

呢段都要推,毫無悔意仲想賺
其實係咪好多人出左街

今朝咪提左你地,唔好再click入去幫人賺view啦

我入去留左言
其實係咪好多人出左街

都可能係
推到佢仆街
其實禮拜六日夜晚冇人是常識吧
其實係咪好多人出左街

都可能係
推到佢仆街

pish
backup狗收左皮未
backup狗收左皮未

backup狗收左皮未

起左底未
backup狗收左皮未

條channel都未del仲想收錢
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞