Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
https://www.facebook.com/SosadsonChannel/
from sosadson Facebook Page

唔少兄弟問一D比較舊的直播backup片可以係邊搵番,
我收到可靠情報, 其實一路以黎咁多年都有義士backup左, 只係冇公開, 不久的將來大家就可以係youtube睇番, 請稍安毋躁~

收板啦又想搵油水?

唔好係又屌唔係有屌
sosadson係真兄弟
達叔停直播

預左,由佢決定講件事個一刻。紛爭野要講就講晒,唔會講d唔講d引猜忌。講晒就唔會好似平時咁避開負能量

只少等件事解決左先
100毛梗係唔出聲 群情洶湧 咪諗住唔聲唔聲 希望冇人燒埋佢嗰疊

而且不嬲都係垃圾網媒

個次序一定唔會係咁
班友睇完D兄弟的精華片先會去搵backup再subscribe
方便有片update就睇

睇開佢既點會走去搵youtube黎睇重播
一黎就TTV啦下話

大佬, 你估下下都好似達哥咁準時9點7就坐定定睇咩
同埋好多人都以為BACKUP 係達哥官方

我當初都以為係達哥官方架
呢件事睇到達叔個人氣比想像中大好多
個長文有成40k like已經好痴線
仲要好多新報紙出哂
連熱血時報都有節目講呢單野
反而100毛同蘋果完全無講

咪係
對100毛好失望

達哥同100毛應該唔係好岩
雙方都唔會提大家嘅野

好似話之前想合作但達哥推左?
達叔停直播

比達太祖抖下啦
咁多年黎都無休息過
我唔覺得佢開台會有心機談笑風生
達叔停直播

預左,由佢決定講件事個一刻。紛爭野要講就講晒,唔會講d唔講d引猜忌。講晒就唔會好似平時咁避開負能量

只少等件事解決左先

唉,班小學雞玩出火,真係希望之後chartroom永遠見唔到佢地

篇潮文每睇一次都想喊
經過呢件事,發覺真係好多人弱撚智

我係達哥真係心都淡

篇潮文每睇一次都想喊

不要說了
經過呢件事,發覺真係好多人弱撚智

我係達哥真係心都淡

不分青紅皂白先係令人最嬲

篇潮文每睇一次都想喊

不要說了

最尾個句
奉勸一句,唔好剩係識諗人,人地都會諗你地點諗

一班所謂既兄弟
有d淨係識話達哥搵兄弟錢
有d就搵達哥錢
一直開台到依家1毫紙都無收過兄弟錢比人咁對待
做呢d野果d人有冇諗過自己幾仆街
你可以話達哥唔係因為有咁多兄弟睇邊有咁多錢搵
岩呀,人出名就自然d錢會黎嫁啦
但咁就係咪等於搵兄弟錢
如果係既唔該你屌晒全世界既藝人先
你班垃圾如果繼續生存真係浪費晒d氧氣
可以考慮下搵個地方埋撚左自己
100毛成日偷人野梗係唔敢出聲啦
一班所謂既兄弟
有d就搵達哥錢
但咁就係咪等於搵兄弟錢

收皮啦backup佬 仆街到你
休息下都好既,咁多年都無咩點抖過,今次又咁大件事好應該慢慢諗下之後點做,加上18班友係chatroom講埋d咁既野好難唔灰心 明明睇達哥就係鍾意佢玩得鳩,大家開開心心笑下咪算,班友係都要跟佢個玩法,屌 你班友要睇極速爆機YouTube 大撚把啦
一班所謂既兄弟
有d就搵達哥錢
但咁就係咪等於搵兄弟錢

支那種係咁上下,憎人富貴厭人窮
免費睇台當正自己大爺,達哥要多謝返佢地
100毛成日偷人野梗係唔敢出聲啦

引火自焚咪仆街
係高登已經屌開

篇潮文每睇一次都想喊

不要說了

最尾個句

連登-公開-連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞