Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
假設得36萬比返一半比達哥買game買windows都好 條友依家仲抱住僥倖心態袋袋平安先至仆街冚家祥

成篇文根本冇講過點處理呢筆不義之財,又冇道歉
已經可以繼續推到佢仆街

預算收益應該就係adsense
所以36萬應該係實數(以佢呢個單一頻道計)
坦白講今次誰是誰非真係好清楚
根本無任何討論空間
咩野幫佢backup先有人識佢真係得啖笑
大家平時bt完戲都唔會厚面皮到話自己增加左套戲嘅票房啦
而家出版商話自己放戲上網比大家睇
非法做種者仲咁夠薑暗串話出版商過橋抽板
真係賊喊捉賊

youtube十萬訂閱唔單止係一個數字,更係一股影響力,可以控制網絡熱門話題。
好多人做生做死連一萬訂閱都無,反而呢條友欺世盜名之下就能夠不勞而獲
有時睇番自己做咁多年都無咩起色真係心都灰曬

我諗達哥寧願無人backup都唔希望為他人作嫁衣裳
日後佢自己做番backup亦未必會打開營利功能

達叔自家channel不嬲冇開廣告
我反而想知唔開廣告賺唔賺到錢

冇廣告點會有錢

條片view數有一百萬但冇廣告都冇錢?
果36萬係adsense?

youtube預算收益 佢仲有幾十個分channel偷片點會show adsense比人睇

根本無任何討論空間
真係賊喊捉賊

youtube十萬訂閱唔單止係一個數字,更係一股影響力,可以控制網絡熱門話題。
好多人做生做死連一萬訂閱都無,反而呢條友欺世盜名之下就能夠不勞而獲

係電腦入面p個數字真係唔難
而且三年36萬,又咁橋免稅36萬
我就唔信嘅

而且仲有
backup1
backup2
backup.mirror

分分鐘有d所謂精華channel都係佢

果度啲錢夠讀幾次大學

有人叫佢貼每個月google過幾錢俾佢嗰頁佢已經收晒皮
依家仲要俾媒體大肆報導佢報呢個數
達哥唔知睇到佢仲講大話會有咩諗法?
屌 停到19號 開心啦大家

收皮啦你連兇手係邊個都搞唔清楚

根本無任何討論空間
真係賊喊捉賊

達叔自家channel不嬲冇開廣告
我反而想知唔開廣告賺唔賺到錢

冇廣告點會有錢

條片view數有一百萬但冇廣告都冇錢?

只要youtube冇開過營利
冇將youtube link去google adsense
就算有10億view數都唔會有錢收,而且係唔會有廣告

冇backup佬, 你叫班年輕人點生存

唔怪得咁多老屎忽成日話90後點廢點廢

唔撚明佢地
twitch又有
tatbackup又有,骨氣?撐達?
不了

大撚把backup 只係你唔識搵
點解係要睇偷片狗個channel

認真
一直睇開tatbackup
唔係呢單野都唔知乜水backup佬
點解d人係睇backup佬?
時間上應該tatbackup開先?

backup佬有chatroom版,有舊片,有個觀眾係下面cm post精彩位

而且基本上得佢有chatroom版
各位,我地要送份新年禮物俾達仔
去到10萬sub,送個play button俾佢
https://www.youtube.com/user/undergroundDV

好建議,不如另外開個帖等唔留意既知

認真
一直睇開tatbackup
唔係呢單野都唔知乜水backup佬
點解d人係睇backup佬?
時間上應該tatbackup開先?

backup佬有chatroom版,有舊片,有個觀眾係下面cm post精彩位

唔撚稀罕

睇班小學雞洗chatroom?不了
各位,我地要送份新年禮物俾達仔
去到10萬sub,送個play button俾佢
https://www.youtube.com/user/undergroundDV

好建議,不如另外開個帖等唔留意既知

可以開多個用標題呼籲下

唔撚稀罕

其實去返twitch到都有得睇chatroom啦
Btw 從來都唔睇佢chatroom 一大班小學雞喺到洗板

唔撚稀罕

近兩年chatroom真係算鳩數
好彩自從twitch可以用app重溫就無睇backup嘅片

唔撚稀罕

因為一開始twitch未有backup chatroom,佢先做得起
https://www.facebook.com/SosadsonChannel/
from sosadson Facebook Page

唔少兄弟問一D比較舊的直播backup片可以係邊搵番,
我收到可靠情報, 其實一路以黎咁多年都有義士backup左, 只係冇公開, 不久的將來大家就可以係youtube睇番, 請稍安毋躁~

收板啦又想搵油水?

唔好係又屌唔係有屌
sosadson係真兄弟

因為魔音達無左9成聽力
仲要無賺過錢
都要比人屌
sosadson真係好撚慘

唔撚稀罕

因為一開始twitch未有backup chatroom,佢先做得起

以前check room未有咁多小學雞果時,真係值得睇埋,至少達哥會同chat room 交流

而家當然小學雞太多啦

以前check room未有咁多小學雞果時,真係值得睇埋,至少達哥會同chat room 交流

而家當然小學雞太多啦

真係好似吹水咁,其實你去少人嘅chatroo都見到
宜家chatroom充斥住369, -6, FF, 最on9係比山埃貼士,又唔想人拉布咁你比山埃黎做乜鳩
Push
想問一個人戶口有幾多錢而唔上報先叫逃稅🤔

過11000一個月又唔上報已經係逃稅
所以條backup狗先貼假數據
叫稅局去查佢實仆街

一定要叫稅局查佢
youtube 有出糧紀錄
係咪36萬 稅局一查就知
問題係稅局有無巴打可以教下點樣可以檢舉並加快手續查隻大盜

叫稅局去查佢實仆街

一定要叫稅局查佢

多人sd信應該得
不過要等文筆好既巴打寫
仲未起到底

叫稅局去查佢實仆街

一定要叫稅局查佢

多人sd信應該得
不過要等文筆好既巴打寫

希望快D有巴打寫,貼上來
齊齊send email去稅局拉9佢

一定要叫稅局查佢

多人sd信應該得
不過要等文筆好既巴打寫

希望快D有巴打寫,貼上來
齊齊send email去稅局拉9佢

打電話1823?
仲未起到底

停左姐
廢時殺錯人入達哥數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞