Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
熱血時報live 講緊達哥

國立大台

呢個好笑又可悲
呢架backup狗買重達子唔告佢
熱血時報live 講緊達哥

國立大台

呢個好笑又可悲

https://www.youtube.com/watch?v=lHrtljvmWs4
夜晚聽到呢隻真係笑到停唔到
sosadson 聽力有無問題?
quote 返斬POST 之前既留言

有人發現依家呢條backup狗個youtube channel無啦啦有一條片冇set private,琴晚身有屎set晒private但依家又唔set一條backup放出黎有咩用意?
有人就推斷:為左等個channel仲係活躍狀態 而youtube既投訴/檢舉機制係需要有兩條片或以上先會審查 佢咁做目的係為咗拖到月尾拎埋呢個月既分紅。
嘩屌你呢條back up狗真係無所不用其極,毫無悔意仲想繼續借達哥搵埋最後一筆?

究竟點解可以種到條仆街個膽咁撚大
完全有持無恐 死不悔改
得閒就打兩篇垃圾出黎回應下
心入邊就係到諗緊你地吹得我漲咩?
你地講緊個筆錢我一早洗撚哂啦
恰鳩達哥和善 知佢一定唔會有法律行動

我諗條撚樣應該已經私底下搵左達哥
道哂歉又話自己知錯咁
究竟點解可以種到條仆街個膽咁撚大
完全有持無恐 死不悔改
得閒就打兩篇垃圾出黎回應下
心入邊就係到諗緊你地吹得我漲咩?
你地講緊個筆錢我一早洗撚哂啦
恰鳩達哥和善 知佢一定唔會有法律行動

我諗條撚樣應該已經私底下搵左達哥
道哂歉又話自己知錯咁

真係有可能
認晒死狗咁達哥就唔會有法律行動
起到底未
一定要條仆街身敗名裂
伍公子呢條友之前比tvb 撚到柒咁
宜家仲有面走出黎鳩up, 寸寸貢
明眼紅人地又搵到錢又紅

唔明點解高登連登咁多人吹捧條on9仔
明眼紅人地又搵到錢又紅

唔好提呢個垃圾
明眼紅人地又搵到錢又紅

唔好提呢個垃圾

早排好撚多人吹奏架呢到
做咩起起下底無左影?上個post都已經差唔多鎖定左人

起錯底會搞到達仔
明眼紅人地又搵到錢又紅

唔好提呢個垃圾

早排好撚多人吹奏架呢到

唔只條乞衣啦
上個post都有人單打backup佬就係達哥
就算係講笑 達哥睇到都難受啦
好多所謂網絡紅人都眼紅達哥
chok巴打仲有冇出龍珠超post,好似連登唔係幾推得郁

有 夜d開下一集

果邊仲有人 冇辦法啦

冇實則證據證明
留定底日後有咩事再跟進

起錯底會搞到達仔

達哥叫人唔好起底,起左咪仲尷尬
都唔知讚你地叻叻豬好定怪你地多事好
點解有2個十

果個10 topic冇左keyword"達哥"驚大家搵唔到

斬左果個先啦
因為真係未有料起

起錯底會搞到達仔

達哥叫人唔好起底,起左咪仲尷尬
都唔知讚你地叻叻豬好定怪你地多事好

而家有人起咩???

冇左聲氣姐
就算真係要起底都冇人阻到,最緊要唔好起錯囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞