Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
仲未起到底

停左姐
廢時殺錯人入達哥數

人地mon住post
次次都極速del野

都係轉做良好市民,問稅局有冇人逃稅好過
仲未起到底

停左姐
廢時殺錯人入達哥數

人地mon住post
次次都極速del野

都係轉做良好市民,問稅局有冇人逃稅好過

冇錯用正當途徑令個大話精仆街係最好

重溫下先啦
等我send email問下稅局,睇下youtube分紅計唔計個人收入/入息先

係電腦入面p個數字真係唔難
而且三年36萬,又咁橋免稅36萬
我就唔信嘅

而且仲有
backup1
backup2
backup.mirror

分分鐘有d所謂精華channel都係佢

果度啲錢夠讀幾次大學

抱歌

一定唔止36萬 一個channel就36萬姐 佢幾個wo

呢啲仆街枉為人

http://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=9425360

Google見到

colourwolf1
2009-4-8 08:52 AM
打電話比稅務局唔得, 向美國總統告發該人。

屌佢老味 高登仔黎?

youtube預算收益 佢仲有幾十個分channel偷片點會show adsense比人睇

預算收益應該就係adsense
所以36萬應該係實數(以佢呢個單一頻道計)
坦白講今次誰是誰非真係好清楚
根本無任何討論空間
咩野幫佢backup先有人識佢真係得啖笑
大家平時bt完戲都唔會厚面皮到話自己增加左套戲嘅票房啦
而家出版商話自己放戲上網比大家睇
非法做種者仲咁夠薑暗串話出版商過橋抽板
真係賊喊捉賊

youtube十萬訂閱唔單止係一個數字,更係一股影響力,可以控制網絡熱門話題。
好多人做生做死連一萬訂閱都無,反而呢條友欺世盜名之下就能夠不勞而獲
有時睇番自己做咁多年都無咩起色真係心都灰曬

我諗達哥寧願無人backup都唔希望為他人作嫁衣裳
日後佢自己做番backup亦未必會打開營利功能

達叔自家channel不嬲冇開廣告
我反而想知唔開廣告賺唔賺到錢

唔開一定冇
其實就一定逃稅,因為佢開三年,頭一年係無錢,姐係近兩年先先多錢衝到36萬

睇下線形圖

唔好再信呢張已經俾人踢爆左唔係全部收益既總數
斗城 Hmv 個d有冇機開訂?

唔撚稀罕

其實去返twitch到都有得睇chatroom啦
Btw 從來都唔睇佢chatroom 一大班小學雞喺到洗板

因為一開始twitch未有backup chatroom,佢先做得起

慘在佢用手機控制都錄到chatroom 班小雞仲覺得佢付出好多

訂花生?

斷晒貨啦,d人炒到幾千蚊一斤

過11000一個月又唔上報已經係逃稅
所以條backup狗先貼假數據
叫稅局去查佢實仆街

一定要叫稅局查佢
youtube 有出糧紀錄
係咪36萬 稅局一查就知
問題係稅局有無巴打可以教下點樣可以檢舉並加快手續查隻大盜

多人sd信應該得
不過要等文筆好既巴打寫

等template
推post
其實就一定逃稅,因為佢開三年,頭一年係無錢,姐係近兩年先先多錢衝到36萬

睇下線形圖

唔好再信呢張已經俾人踢爆左唔係全部收益既總數

踢爆左直頭水都潛埋 真係當人唔識
if i no push, i no human
lau ming
佢琴晚個channel俾人發現有條片未private就做左野
應該真係俾巴打講中,仲想搵錢

訂花生?

打錯
驚咩殺錯人呀?依啲人應得啦 條友完全謀殺達仔成幾年努力的心血,仲發起輿論攻擊達仔 睇達仔上次直播chatroom backup同達仔fb post就知佢有幾失望,成大半頁字都係響度自責緊,唔應該起底咩,唔通要佢交交稅咁就夠?

訂花生?

打錯

明明想留名食花生,唔洗介意喎

有冇可能backup佬係女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞