Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
話就話起底,點起呀,咩線索都冇
拿今次邊個政府部分幫到手真係即刻加哂分

部門
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170122/56205032

而家D學生

估唔到差佬會做野喎
依單我都推左好耐

香港,只要夠無恥就遍地黃金

部門

大水喉 可惜冇人識做
起到未
唔怪得咁難搵個懸紅post
屌你開去吹水台
唔怪得咁難搵個懸紅post
屌你開去吹水台

backup狗真係好撚辛苦,俾少少錢佢賺都唔得

唔知佢個PowerDirector 13係咪正版呢

backup狗真係好撚辛苦,俾少少錢佢賺都唔得

唔知佢個PowerDirector 13係咪正版呢

backup要電費 成本好貴
有得慳緊係慳啦
人又搵唔到 又冇人推 gg

要推成個月

隔離post好似有人揾到backup佬熟人

sorry邊個隔離post

https://lihkg.com/thread/89061/page/9

稅局有無連登既巴打呀 幫幫手啦
稅局有無連登既巴打呀 幫幫手啦

http://s.nextmedia.com/apple/a.php?i=20170122&sec_id=4104&s=0&a=19905426

比起尋日
詳盡左

啱啦繼續報36萬啦等達哥知你仲吹水唔認錯
pish

嘩嘩嘩,估唔到連PlayStation HK嘅直播都偷過

賺下外快得唔得先

賺下外快得唔得先

唔知backup佬有冇令到PS HK更加出名呢

賺下外快得唔得先

傻既 人地服務啲去唔係睇live既人 一來幫到人 二來賺小小外快都要既

賺下外快得唔得先

唔知backup佬有冇令到PS HK更加出名呢

唔係backup佬
我都唔知原來有sony呢間公司
仲要有ps4玩咁正

賺下外快得唔得先

傻既 人地服務啲去唔係睇live既人 一來幫到人 二來賺小小外快都要既

電費都要錢架
人地仲要幫你backup擺上網
仲唔快點當人神咁拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞