Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike

依家backup佬就係賭緊呢樣野
不過達哥咁都放既話係軟弱而唔係包容

係懦夫
如果是但一個人咁既情況下乜都唔做又係連登開post求救
一早比人負評同屌到仆街啦

俾人反咬都仲要忍
佛都有火啦

我有fd係佢波友,話佢真係好撚好撚忙,可能因為咁唔想花時間係呢件事度。所以大家幫手還幫手,唔好煩到佢

唔好煩到佢為大前提
年獸變左backup狗
達哥要我地自己打

真人版打年獸

backup狗 vs 真達哥兄弟
有啲想睇返上年達哥打cso2
唔知Backup佬可唔可以up返上黎呀啦
成個月無達哥, 以前都可以搵backup j下, 宜家連backup都無撚埋, 唉

要睇賊贓?不了

冇backup佬, 你叫班年輕人點生存

唔怪得咁多老屎忽成日話90後點廢點廢

唔撚明佢地
twitch又有
tatbackup又有,骨氣?撐達?
不了
嘩休台休到2月
屌, 成個月無達哥, 唉

為達太袓休息下啦,
返左咁工,
放下假放鬆下又唔洗唉唉聲既

係懦夫

俾人反咬都仲要忍
佛都有火啦

我有fd係佢波友,話佢真係好撚好撚忙,可能因為咁唔想花時間係呢件事度。所以大家幫手還幫手,唔好煩到佢

唔洗係波友,首先係副ceo,又要拍廣告同出function

依家backup佬就係賭緊呢樣野
不過達哥咁都放既話係軟弱而唔係包容

係懦夫

俾人反咬都仲要忍
佛都有火啦

已經盡量唔亂搞大件事(起底)
不過唔代表要放過條垃圾

為達太袓休息下啦,
返左咁工,

比佢抖下啦,呢單野已經好煩
喊出黎休到19號,成個新年無得睇
希望佢好好地休息一個月

除左打年獸,佢不嬲新年長休wo

班友擺到明見出事先走黎睇達哥架啦

俾人反咬都仲要忍
佛都有火啦

唔洗係波友,首先係副ceo,又要拍廣告同出function,唔忙就假
成個月無達哥, 以前都可以搵backup j下, 宜家連backup都無撚埋, 唉

要睇賊贓?不了

唔撚明佢地
twitch又有
不了

有得睇咪得囉, 理咁多做乜?

要睇賊贓?不了

唔撚明佢地
twitch又有
不了

最唔撚明應該係睇左達哥咁耐都唔知佢脾性
竟然幫隻狗
兄弟?不了

為達太袓休息下啦,
返左咁工,

為人諗下啦

要睇賊贓?不了

唔撚明佢地
twitch又有
不了

大撚把backup 只係你唔識搵
點解係要睇偷片狗個channel
各位,我地要送份新年禮物俾達仔
去到10萬sub,送個play button俾佢
https://www.youtube.com/user/undergroundDV

佢收到都唔會開心 ..

點會
算得上係大家對佢既祝福啦
希望佢好好地休息一個月

今年休耐左
正常應該初15開台

不過俾多啲時間達仔休息都好,辛苦左咁多年都要抖一陣
想重睇達人中4,有咩途徑?
有得睇達哥咪得囉

理得係邊個upload姐?

好煩law你班友搞到達哥唔開台
唔撚係掛休到19號
好失望
希望佢好好地休息一個月

是但啦 照入佢數

為達太袓休息下啦,
返左咁工,

我都覺
各位,我地要送份新年禮物俾達仔
去到10萬sub,送個play button俾佢
https://www.youtube.com/user/undergroundDV

佢收到都唔會開心 ..

其實達仔根本唔稀疏
係想要的
就一早自己backup上youtube啦

不過subsribe仍是需要的

要睇賊贓?不了

唔撚明佢地
twitch又有
不了

大撚把backup 只係你唔識搵
點解係要睇偷片狗個channel

可能要餵埋佢地先識食
tatbackup大撚把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞