Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
佢訂閱數唔跌不意外,如果過多兩星期或一個月人數都無大幅下降(而家咁多媒體體講緊真相都),其實就間接證明到佢真係幫達哥令到唔少無留意開,睇開ge人識佢,希望過多陣佢訂閱數會cut一半啦

關佢撚事咩 無留意開會睇成兩個鐘YOUTUBE, 係我寧願睇精華, 每條都笑到仆街

一個唔識達哥既人會唔會一嚟就睇2粒鐘冇剪接版?
正常都係睇精華覺得達哥好笑先睇

https://www.youtube.com/watch?v=ssRxVC5NaP0

因為呢段片我好多fd開始睇佢
Btw冇人port佢fb d backup
題外話,原來波台都有d集中區支持達
唔知利同阿狗都有人撐達

曼車皇巴都有

好多動物台手足都係度

真tatfans

結衣post尋晚睇完達哥篇文全部
如果19號之前backup佬都冇事
咁我19號開始晚晚都backup達哥了

錢啊

講好數先
135你既
24我既ok?

做乜分贓, 緊係開兩個channel
垃圾01又出新文講今次風波
呢次無上次咁垃圾
但唔想幫呢個垃圾宣傳唔貼link啦

錢啊

講好數先
135你既
24我既ok?

做乜分贓, 緊係開兩個channel

咁好啦大家分工
題外話,原來波台都有d集中區支持達
唔知利同阿狗都有人撐達

曼車皇巴都有

好多動物台手足都係度

真tatfans

結衣post尋晚睇完達哥篇文全部

千字文的確要睇哂
睇完有少少眼淚
明天跟進
垃圾01又出新文講今次風波
呢次無上次咁垃圾
但唔想幫呢個垃圾宣傳唔貼link啦

垃圾跟車太貼,車毀人亡
而家仲要執返渣沙

錢啊

講好數先
135你既
24我既ok?

我星期六日直播翻啲backup,ok??

錢啊

講好數先
135你既
24我既ok?

我星期六日直播翻啲backup,ok??

大家互sub互click
佢訂閱數唔跌不意外,如果過多兩星期或一個月人數都無大幅下降(而家咁多媒體體講緊真相都),其實就間接證明到佢真係幫達哥令到唔少無留意開,睇開ge人識佢,希望過多陣佢訂閱數會cut一半啦

大把人仲係WFC狀態
就算backup佬del晒片
d人都唔會unsub

有冇諗過呢十萬人入面香港人佔幾多

唔通買sub?

外國好多人見個channel多人sub就會sub埋一份
唔理你個channel個語言同你唔同

我對有呢D想法的on9真係無咩想再講

我個channel成撚日有D不知名國藉既人sub
廣東話佢地都聽得明咁撚神奇

咪住先

你指既係見人多就sub係on9定係話我段野on9

我指達仔係靠隻狗先有人識
但show唔到出黎
間接證明到佢真係幫達哥令到唔少無留意開,睇開ge人識佢
邊個巴打咁好心思

Sky Tin, TATdynastyrecords, TAT FIFA
三件垃圾都係達哥開廣告

記得仲有個tatback斬件上

有班人係三分鐘熱度上網睇左精華又見果排達哥HIT嘛SUBSCRIBE左一個以為係達哥既CHANNEL囉, 之後睇到悶WFC, 我有幾個FD都係咁

係,所以只講知名度

講真真係好撚ON9, YOUTUBE打達哥第一個就係BACKUP佬, 咁大個仔真係未見過妹仔SUBSCRIBE數仲多過主人

拎尼賺錢真係好可恥
頭先見到backup佬channel最後一條片都冇埋
係咩意思
呢件事睇到達叔個人氣比想像中大好多
個長文有成40k like已經好痴線
仲要好多新報紙出哂
連熱血時報都有節目講呢單野
反而100毛同蘋果完全無講
Sky Tin, TATdynastyrecords, TAT FIFA
三件垃圾都係達哥開廣告

tatbackup無開廣告嫁
三件垃圾都係達哥開廣告

tatbackup 係有授權果個wo
三件垃圾都係達哥開廣告

嗰個係真backup
有達叔認證
Tatbackup
頭先見到backup佬channel最後一條片都冇埋
係咩意思

姐係有睇post
仲要好多新報紙出哂

蘋果唔知啦
但100毛起家咪又係靠瘋狂抄post轉貼
咁其實果36萬點
最少拎番一半出黎啦 捐又好 比番達哥又好

冇㗎啦
達哥又唔在乎, 事實又唔係佢比
以佢性格應該由佢
仲要好多新報紙出哂

真心
香港網絡第1人
仲要好多新報紙出哂

蘋果唔知啦
但100毛起家咪又係靠瘋狂抄post轉貼

連劣鳩飯堂都抄真係好撚野
我寫個服字俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞