Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike

仲有好多人屌緊

達哥FACEBOOK LIKE有10萬人, 其實搞咁大單野先係4萬LIKE真係唔算多, 不過係香港已經係NO.1

4成已經好多
光頭佬 18萬LIKE 見佢D留言都係得近百到千中
伍XX 11萬 留言都係二三千
4萬係香港係神級到不能再神

4萬只係有突發事情
好似司徒老千個道歉post都冇咁多
樓上講40k太少
其實現實知網上打機已經唔多,或者講係香港唔係主流
Backup佬條契弟搵幾多一個月?

唔知
佢聲稱3年半賺左36萬

但冇人信,個數唔只咁少

未計adsense未計分身

嘩屌佢老味分分鐘食左成球野

宜家仲錢已袋喺到串柒柒

仲有好多人屌緊

達哥FACEBOOK LIKE有10萬人, 其實搞咁大單野先係4萬LIKE真係唔算多, 不過係香港已經係NO.1

4成已經好多

4萬只係有突發事情
樓上講40k太少

不過都幾肯肯地其他網絡人有咩突發事都好
應該都過唔到2萬
呢件事睇到達叔個人氣比想像中大好多
個長文有成40k like已經好痴線
仲要好多新報紙出哂
連熱血時報都有節目講呢單野
反而100毛同蘋果完全無講

咪係
對100毛好失望

條撚毛垃圾開嫁啦

個次序一定唔會係咁
班友睇完D兄弟的精華片先會去搵backup再subscribe
方便有片update就睇

所以我咪剩係話知名度
好似上面巴打話打達哥上YouTube 會即出backup佬,心態咪會li到有齊全套,sub 一sub先,當然都會有好似你講順序ge人,但要證明真係要睇返個人數升跌先得,如果最後無跌就

BACKUP佬只不過係方便左一班已經知道認識左達哥既人睇片
絕對唔會係佢令到達哥人氣上升, 不過你講知名度, 確實好多人真係唔知UNDERGROUNDDV

點都好啦,係ge話就會減,唔係就唔會減,我就望佢減ge

仲有好多人屌緊

4成已經好多

4萬只係有突發事情
樓上講40k太少

應該都過唔到2萬

話少係因為今次單野對達哥黎講真係好大件事, 都可能因為E件事而以後唔開台, 但都只係得4萬

4成已經好多

4萬只係有突發事情
樓上講40k太少

應該都過唔到2萬

我自己做左網絡紅人2年多 當生意咁做
page有8萬 一個post平均2000人like 所以比心較熟行情

全港page嚟計 一個post過10000like,2000share基本上已經入硬一個月top ten話題
依家達哥係4倍數,真係得黎明x100毛嘅片先鬥得過

4成已經好多

4萬只係有突發事情
樓上講40k太少

應該都過唔到2萬

page有8萬 一個post平均2000人like 所以比心較熟行情

全港page嚟計 一個post過10000like,2000share基本上已經入硬一個月top ten話題

呢單野係紅
但寧願以後唔好再有呢類post出現啦
經過今次backup佬之亂一役
達太祖親自率領眾兄弟討伐有功
達太祖皇位進一步鞏固
奠定香港網絡界一哥地位
達太祖自出娘胎就有太公保佑
注定今後大紅大紫
達朝千秋萬世

4萬只係有突發事情
樓上講40k太少

應該都過唔到2萬

話少係因為今次單野對達哥黎講真係好大件事, 都可能因為E件事而以後唔開台, 但都只係得4萬

一個10萬fans 嘅page 黎計 ,日常post有2%人like已經好勁;勁爆話題都唔會過10%人like,加上facebook唔會俾你唔俾錢reach到咁多人
好心backup 佬Del channel 攬炒又好,停賺錢又好
達叔停直播
達叔停直播

新年佢都放,等件事再淡d先再上水仲好

4萬只係有突發事情
樓上講40k太少

應該都過唔到2萬

Ching咩page share睇下
達叔停直播

冇得睇打年獸
仆街了有成個月冇達哥睇 就係因為條仆街仔,吞人成百粒仲要搞到全世界冇得睇達哥直播
達叔停直播

正路冇放咁長

咪係
對100毛好失望

條撚毛垃圾開嫁啦

蘋果報咗

達哥喊出嚟! 被「backup佬」偷片賺36萬
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170122&s=6996647&a=56205959

100 毛咪又係靠偷料起家,之後先有果埋主播
Unfollow 左好耐
100毛梗係唔出聲 群情洶湧 咪諗住唔聲唔聲 希望冇人燒埋佢嗰疊
達叔停直播

冇得睇打年獸

上年都好似三月先打啦 放心一定會補打番
一句講哂 起到底未
希望唔會重開就話做埋li年唔做
https://www.facebook.com/SosadsonChannel/
from sosadson Facebook Page

唔少兄弟問一D比較舊的直播backup片可以係邊搵番,
我收到可靠情報, 其實一路以黎咁多年都有義士backup左, 只係冇公開, 不久的將來大家就可以係youtube睇番, 請稍安毋躁~

收板啦又想搵油水?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞