Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)

1001 回覆
90 Like 6 Dislike
心理壓力我又唔覺個backup佬有

佢好清楚只要唔出聲就繼續有班人護住佢

由始至終我地呢到班人都知個死因係乜架
咪就係:死於話多

皇天擊殺!

達哥
宜家d post好似無咩意義咁
一係全力起底 一係就快快趣做番第3點法律行動
我自己支持後者

一日唔仆街一日都繼續推

點先可以將我地嘅意見傳送到俾達哥?
真心好想知backup狗月入幾多

達有睇post 掛
如果大家意見一致想佢追究 我諗佢都會知
宜家事件發展成咁 抽backup佬水都抽夠
不如快d推進去起底或支持達哥法律行動 令件事真正完結
再玩落去 好快淡 好難再搞 宜家好多無睇開都支持緊達哥

起碼都星期一先知

鄧達仔唔抵,白白送左幾十萬俾人
自己就咁辛苦,每日都要開台講足2個鐘
人地就click幾個掣就搞掂

扮撚埋鵰先賺得多少少錢

人地係屋企unun腳望撚住你扮鵰又有錢袋

一路數錢,一路笑隻鵰

諗起個畫面都忍唔住笑
休台到2月19
休到2月19

想收我backup佬檔應該有啲難度
如果冇達仔睇我諗年輕人暴動都似

準備二次暴動
直播暫停公告
由於待處理事項繁複,達哥週五已決定暫停直播,考慮多時,決定休台時間如下 1月23日-2月19日。雖希望暫停休息,但是不少工作已事先預約好,會好好完成,現時亦身處台灣出差公幹中。手頭上既事亦會繼續跟進。因身不在香港,如有事未能及時處理,請見諒。

都好既,休息下
是咪意味住19號之前要搞得掂backup佬

係既話我識做
怕就怕假設達哥真係有法律行動 到時d人又屌鳩達哥小器
直播暫停公告
由於待處理事項繁複,達哥週五已決定暫停直播,考慮多時,決定休台時間如下 1月23日-2月19日。雖希望暫停休息,但是不少工作已事先預約好,會好好完成,現時亦身處台灣出差公幹中。手頭上既事亦會繼續跟進。因身不在香港,如有事未能及時處理,請見諒。

都好既,休息下

休接近一個月, 期待一個月後開開心心既達仔
慘啦 無得backup
沒有達叔的日子

怕你老母條友到依家都唔肯認錯好應該做到佢仆街
今年冇年獸睇

唔做就俾人笑佢鵪鶉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞