[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(5)

1001 回覆
41 Like 10 Dislike

阿龔係toliet 呢幕都好charm
覺得自己記龔水場口啲嘢好似越記越混亂
我成日形住阿水叫咗阿龔食蕉連皮好多次
一去到lv3真係好多唔識 撞咗好多 我會好好溫書
但我好鐘意圖片題
揀最喜愛返工衫真係揀唔落手 因為套套都好鐘意
表情題好似幾好
見你咁講 覺得可以cut龔水嗰啲靠得勁近嘅大頭
例如起cafe嗰啲阿龔個頭哄得勁近嘅場面 應該唔止一次
咁俾大家估係出自邊集
估唔到今集 隻所謂老鼠連到戲
我支持! 雖然我知我實錯硬,但咁先好玩
同埋同各位巴絲討論答案好開心
姐係真係有米奇
仲以為係龔燁亂吹話有
可能隻米奇係阿龔自己放
乜大家啲提議咁變態,咁鍾意挑戰極限
就咁話啦
我發誓做你的vol 4先要狂溫書
佢有潔癖喎
150分
許願池嗰度我寫咗想講番電台點歌事件,
俾家明知道雙下巴蓮夢露收到首歌,
佢兩個舊事重提之後盡訴心中情,
例如講吓點解嗰個moment會想點歌/點解點嗰首歌
為咗水水,連垃圾桶都打開對咁耐,米奇啫,覺得值就得架啦
150,有d集記亂咗,但填得好開心
多謝絲努力出題
428 希望愈大 失望愈大
444 本身不期不待 不受傷害 點知有意外驚喜
繼籃球賽之後再出現我最鐘意嘅羞澀阿龔

相比428龔水互相傷害
今集呢種相處模式先係龔水最自然嘅狀態
邊到都撈得掂嘅世界仔同得個做字唔識轉膊嘅職場最低層
本來就係一種需要同被需要嘅關係
阿水連自己點得罪三太都唔知
明知比三太玩都唔識補鑊只有硬食
阿水真係職場食物鏈最低層 死咗都唔知咩事
一到呢個時候就覺得好彩有阿龔 萬大事都有佢嚟搞掂真係令人好有安全感

同樣地
阿龔細細個就屋企破產要靠自己
熊家雖然成日大吵大鬧 但餐餐都有(過期)住家飯食
阿水有嘅家庭溫暖同阿龔缺少嘅
都係一種需要同被需要嘅關係

最重要係呢種需要同被需要可以進化成兩個人互相成長 唔係單方面一廂情願付出 重蹈博水覆轍
應該係亂吹話有,所以保安部捉唔到隻老鼠(因為根本唔存在),跟住就連戲去今晚繼續捉
編劇大人
睇呢度睇呢度
講得好中超中
要繼續咁落去啊編劇
agger
推一下先
點解可以咁靚仔
群姐你確定無被阿龔電親??
所以isabella先想脫比阿龔睇
嘴裡說不
但...
得144分咋,要再溫書
曹太嗰集阿龔即刻出嚟否認所以我唔當佢地嗰次有扮情侶而錯咗
多謝咁有心機整個問卷game出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞