[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(5)

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
我今日開始臨急抱佛腳啦
呢啲係人情世故,唔關愛情事,阿工係世界仔點會唔識,我覺得純粹係編劇捉唔緊中間條界

再翻睇阿水呢個望住阿龔嘅笑容真係好發自內心嗰隻,完全信任眼前呢個人真係會幫自己,唔再猜度唔再叫佢食蕉連皮,唔知點解心裡面好感動
我都覺阿水呢個笑容好可愛,好似小朋友咁好天真
唔得我今日要再loop多一百次先
大家呢排有冇畀心機溫書呀
為慶祝琴日嗰集甜度滿瀉,我準備咗vol.3畀各位茶餘飯後娛樂一下

https://goo.gl/forms/sXLWAMgpqhpYuoMA2

全卷188分,分三個部分(簡單/普通/困難),除咗劇情/對白/服裝題,本次新增圖片題及場景道具題,考驗各位對細節嘅觸覺同睇下大家loop主線loop得夠唔夠多
同樣地唔及格係有懲罰係,三太已經準備好親自熬製嘅蠍子中藥
vol.3內附棉登許願池,請大家踴躍發揮想像力,我會整理好各位嘅FF然後喺vol.4公佈並再投票揀「我最想成真FF情節」
另附「我最喜愛龔水返工衫」選舉,請各位踴躍投票,因為服裝部對兩位真係好好,淨係主線阿水已經有40幾套衫,我真係cap咗好耐,就嚟癲
我唔識cap圖,所以cap得可能會好朦,還請各位見諒
有睇唔清楚嘅衫就話畀我知,我喺度放返大圖
祝玩得開心,enjoy
最近好似上黎個龔水course咁,教授定期會出quiz睇下大家有冇留心上堂咁 個感覺好奇妙但又好好玩
做完之後會期待整體成績同comment
多謝絲你咁有心機
好開心enroll左呢個course
其實本身整個MCQ係想畀個藉口自己瘋狂loop主線
我喺呢個research area未去到專業,唔敢認係教授,不過多謝各位畀面enroll呢個course又肯做assignment
106分
你啲mcq真係一次比一次勁
覺得你真係好俾心機 多謝你啊
等我諗好許願池要寫咩內容就開始做
118 對白題全對

揀西裝得兩個choice點夠
淨係藍色都成四個
ma姐好撚正 有無人有佢幫terry縛鞋帶圖
好正呀琴晚個集!
最鐘意盆栽同咕嚕個兩幕 成集都好甜
150,要再去溫下書先
btw辛苦曬cap圖諗問題都好大工程
唔玩唔覺阿工有咁多套西裝

你係咪揀晒藍色西裝
呢層當然
好難,106
圖片題我諗咗好耐

希望會見到
綿登許願池
係囉

會唔會好激

一定係因為我未温書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞