[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(5)

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
一定唔會嘅 曹總應該仲消化緊
曹總同水曹戀都係攞嚟輕鬆下,派下膠嘅姐
454就咁睇劇照唔似係日常搞笑,同埋文字預告又冇講,應該唔會嘅
曹總第時見到佢地二個真係一齊,仲難消化
巧複雜呀,上次又話唔夠浪漫先搵工業扮,依家又話係
個post開咗10日話咁快又就嚟爆,大家都好瘋狂
係度同大家瘋狂討論主線FF劇情同埋做啲投票真係好開心
不如喺454出之前快快趣趣爆埋個post迎接期待已久嘅哈爾濱
我會努力
但我之前都見到留言喎
唔似撳錯

瘋狂討論主線FF劇情同埋做啲投票
多謝絲出產三個回合咁精彩嘅mcq仲有服裝投票
呢個平台真係帶比龔水黨好多歡樂
有信心呢個weekend就會爆post
蟹蟹新ig post足以令大家熱烈討論一番 好想快啲到星期二!
咁真係有古怪啦
好期待啊
呢度討論氣氛好正
一定好快爆po 準備第6個po
其實我覺得出mcq係開心過你哋做
一路諗點樣陰人然後見到你哋錯晒嗰下好有成就感
不過都真係多得大家捧場
同埋翻睇集數真係可以仔細睇演員嘅演繹,同埋會見到啲新細節同新發現
譬如410一開始jenny見到阿水入決賽嘅時候,雖然冇特寫,但係阿龔嗰時係有唔耐煩同反白眼嘅表情,就係搵呢啲細節都夠開心
所以大家多啲翻睇然後將啲新發現攞上嚟討論,快啲爆咗個post佢
好靚
張張相都係一個人,好孤單嘅感覺 阿工一定要趕到啊 千祈唔好再錯過
Stanley真係好多微細位都會交足戲
例如舊年secret angel嗰集,
佢借啲意打完尖之後走嘅嗰陣藐咗阿水一吓,超自然!!我成日都忍唔住返去睇佢藐阿水

又例如近近地三太福利相嗰集,佢聽到三太話再拉頭馬就影啲再激啲嘅相即刻扮作嘔,好抵死
大大個三太企正喺佢身後面,竟然作嘔,條友係咪唔想撈喇

仲有佢成日都反Jenny白眼同顯得不耐煩
stanley做阿龔真係越做越好,真係睇得出佢畀咗幾多心機去揣摩呢個角色,我都會畀返咁多心機會睇佢嘅演繹
同埋阿蟹演技都有肉眼可見嘅進步,最近444嗰集喺熊家飯檯嗰幕真係做得好正,一開始打算玩阿龔個奸笑樣同見到阿龔猴擒點頭之後轉做恥笑又要忍住嗰個笑真係好抵死好正,我loop咗嗰幕幾次
當然loop嘅時候係同時同阿水一齊恥笑少男龔
雖然係處境劇,但係開心速遞大部分演員都交足戲,同埋啲劇情真係cls得嚟又好正,真係值得睇多幾次
最後都係嗰句:幾時宣佈添食
可能唔可以劇透,所以冇post合照
唯有post單人
阿龔跑緊黎架喇 ,媽呢空你記得等埋佢呀
好期待 希望今次有阿水嘅內心戲 等緊嘅時候諗返其實自己真係中意左佢
我會努力的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞