[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(5)

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
鬼叫阿水要求又短髮又44吋胸又180又無近視,梗係想自我否定啦
我覺得唔太關事 真命騙子嗰集最尾佢都否認咗呢啲條件
話啱feel先最重要
其實佢有懷疑阿龔對自己係有意思(曹太嗰集)
但始終鈍得濟 阿龔唔做出到哂面 好似今日咁 佢都唔知人地對佢好
我要loop 翻一百次先得
可能之前同博士綠帽既關係 搞到少女心已經冇曬 唔會再ff
正常有個男人對自己咁好 點都會諗多
今集好sweet

阿龔笑依下

:傻婆黎既 慢慢換啦 我廢事生眼挑針啊
我都覺 俾以前搞到有陰影 之前仲係認定自己會嫁唔出

recap稍候
把口同個樣都唔對既
明明係溺寵樣 ,把口又話費事生眼挑針
口不對心Industry (對返三個音節用一次Industry 冇心挖你瘡疤嫁阿龔

等你recap啊

等你recap
我想睇佢地影相時果Part.....阿龔變龍友,邊影邊流口水,一定好好笑…
唔知ig會唔會有花絮
但唔知有冇拍呢
要搵人寫同人文
理解到阿水成日否定阿龔鍾意自己
因為阿龔把口成日衰衰咁。
阿水問安仔 「你追女仔會唔會話攞佢張相辟邪呀」
阿龔既賤精性格唔會改
就睇阿水之後自己沈船啦
少男龔疑似繼籃球比賽後再次出現
好想好想快d重溫
我既少女心都要爆發了
今集好正
工水充滿默契
加油!再重新出發
龔: 嗱 再嚟多張 對麒麟臂要再舉高啲 嗯
水:死賤精 我邊度有麒麟臂 拿拿臨影完比我走啦
(純屬ff)

1. 阿工坐埋嚟已經熟晒手,仲要講多句「坐迫啲呀」借啲意親近水水
2. 阿工竟然咁啱攞咗張「鳳陽花鼓」
3. 三太真係好cute 安樂窩
4. 大家有冇發現今次已經係第二次艷照事件如果Rebecca都係到就好了
5. 阿水一見到阿工即刻遮住個爆瘡樣
6. 阿工咁講即係擺明成日去cafe撞阿水 好sweet呀
7. 同埋呢段阿工長期哄到好埋
8. 阿工仲要勁關心阿水係咪有病

9. 三太一路講卜~卜脆,一路鏈爆粒花生笑死我
10. 阿水你唔應該多謝老鼠 ,應該多謝老龔先啱

11. 工水終於同枱撐枱腳
12. 阿工笑得好好好笑,奸計得逞
13. 阿工為咗水水真係好用心,連歐陽波比都出動埋

14. 群姐又係好可愛
15. 阿工扮gollum扮得好撚似!!!My precious!!!
16. 阿工根本就計劃通,一步步引誘水水求佢幫忙

17. 任何仁呢個真係神預測
18. 究竟點解阿工出去果陣要特登熄燈呢?根本係特登打燈透出水水嘅剪影
19. 少男龔終於上線 睇到眼定定
20. 「傻婆」 加埋個甜笑

21. 「你隻雞真係香過陳師奶個隻好多」點止隻雞呀
22. 阿水問「你唔係覺得啲相靚呀嘛」,其實係咪試探緊阿工情人眼裡出西施,阿唔係,嫦娥先啱呢
23. 金城安今日聰明咗喎 助龔得好
24. 阿水問安仔「如果你追一個女仔你會唔會話用佢張相嚟辟邪吖」,唔知點解我覺得阿水講呢句係因為佢有啲失望
25. treegun助龔

26. 「好性感架」阿水好似特登引誘阿工,吊佢癮,咁好正
27. 阿工一聽到好性感即刻失守,仲要諗一諗大庭廣眾 不過都係要呀!果然係少男龔

28. 衛蘭
29. 喂安仔果然係電影學會!《怪形》(The Thing)你都識! 我都好鍾意呢套戲架
30. treegun真係好重口味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞