[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(5)

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
其實今次個故事真係好多野可以寫
如果分兩集就好
第三張,真係有扯衫就求救喎
佢兩個既身體語言已經唔係普通同事
邊有同事成日摸手仔,摸頭,講野哄到咁埋
仲要見過雙方家長,仲成日上人屋企,沖埋涼,洗埋頭,著埋人地阿爸件睡衣(俾我揀我會揀著安仔果d囉,後生d先丫)
仲要!龔爸會無啦啦打俾水水,根叔又叫龔燁sd三太異形相俾佢
我就真係冇見過普通朋友/同事會有埋對方家長嘅電話喇
阿水本身係大小姐嘅人,
最近又同三太fd咗;
世界仔本身受到大龍生賞識
阿max又當佢婚姻輔導員

佢兩個加埋食哂龍家咁多家茶禮
可能係根叔見到阿龔要沖涼主動遞自己件睡衣俾二女婿呢

old news from stanley story
但下次454主線係 XXX的約定 係約定呀!!
同埋計落如果唔添食就得返100集 時間過得好快
我要添食
想像唔到冇得睇開心速遞同冇得同大家一齊討論劇情嘅日子

瘋狂耍花槍好好丁
再睇翻Stanley ig 關於尋晚個集嘅post
佢caption 講咗我知
佢追呢邊幾密下
我地呢度不停係度loop進度問題
跟著尋晚進度就大躍進啦
勁鐘意第一幕!
超有cp感
睇到今集二人嘅合拍仲有襯到絕嘅笑容同衣著真係要狂loop
由於時間緊逼仲要賣埋廣告所以內心戲的確難喺呢集表現出嚟,不過相信上面張哈爾濱圖透水水當時應該回想緊阿龔,到時相信會係水水內心戲加回想,有埋一啲之前無出街嘅鏡頭補返會更好

今集阿龔要求阿水幫手一齊助選除咗想見到佢幾面都想事業上大家拍住上,不過始終係無同水講自己同大龍生講咗先。所以喺房度被水誤會而委屈亦都ok,如果唔啪粒丸可以整個扁嘴委屈樣咁都已經夠。
阿水雖然無講點解轉軚幫手搵Jenny,但帶出咗兩個字:義氣。無錯阿水就係義氣仔女,阿龔最初對阿水有好印象就係義氣水幫Rebecca食死貓艷照單嘢,所以呢度咁樣呼應返其實唔錯。

總結阿龔似無再嬲industry單嘢,只要再知道埋根本唔關阿水事,加埋阿爸助龔一下,對水水講嗰三個字指日可待 而阿水對阿龔嘅態度亦慢慢咁變好,連被阿龔借啲易捉住隻手都唔反抗 表面雖然仲鬧住死賤精但心底裡已經對阿龔累積返好感和信任度,知道阿龔其實一直都幫緊自己後一定會大爆發
阿龔今集d頭髮明顯長左好多
希望可以修下去番剛回水個個長度就最perfect
新人留名
明明376果陣仲好鬼死嫌棄人哋tree gun件睡衣,宜家就自動波攞嚟著住,睇嚟二女婿真係方方面面都已經完全融入熊家家中,難怪tree gun笑到 咁嘅款
愈黎愈多人
笑死 呢個正
咁哈爾濱都係三個字
廢老笑到咁係因為二女mark到個旬盤姐
飲得飲落
下世唔洗休
都係嘅,試問仲有邊個D女婿夠佢果D咁高質
哩個似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞