[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(5)

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
丟返轉今次阿龔去汗蒸啦,想睇佢變包包頭
仲可以占卜出命中註定嘅M小姐
MK戀呀
我覺得應該係水水再占卜 不過今次可能再明確啲係得阿龔先有嘅特點 最好就話其實個mr. K一直都係喺佢身邊然後就見到阿龔喺出面經過 咁又可以見到佢見包包頭

ff無極限
阿龔先有嘅特點:曾一齊經歷過生死

之前曹總都去過,仲撞到阿水
下次龔燁應酬曹總都可以一齊去蒸身
反正以前都陪過仇太按腳啦
好想中出Bonnie
唔止工水,所有情侶都係,未去到談婚論嫁好難會將伴侶擺first priority,更何況佢哋依家連情侶都唔係

其實阿水同阿爸(愛情同事業)從來都唔係對立面,更何況阿水本身都係孝順女又係事業女性,係阿工鑽牛角尖以為有一無二
選戰果集龔水咁合拍,其實阿水絕對可以喺事業上幫到阿龔。
阿龔開廠都唔會自己一個人開到架啦,一定要有個信得過又有責任心既人back up, 果個咪阿水囉!!
成功嘅男人背後要有個女人
雖然話就話開廠緊要,但之前都講過事業同愛情都要兼得,相信只要有人點醒下就得架啦
龔燁你個傻仔唔好再鑽牛角尖
休息一日,我哋返嚟繼續第一屆非官方「我最喜愛龔水返工衫」人氣投票頒獎典禮
下半部:熊若水篇
首先特此鳴謝大台服裝部,竟然喺啊水身上咁花心機,齋cap主線返工衫都cap咗我成晚
今次投票一共收到194票,為阿水43件返工衫投下神聖一票

首先公佈最後十一強名單:
並列第十一名嘅有三套衫,分別係
威龍辦公look No.31(黑色西裝)

威龍辦公look No.32(白色間條長裙)

威龍辦公look No.40(深藍長外套)

第八名 - 威龍辦公look No.10(螢光黃色外套)

第七名 - 威龍辦公look No.22(紅色長裙)

第六名 - 威龍辦公look No.21(間條長裙)

sorry我cap圖能力有限
第五名 - 威龍辦公look No.30(花邊領藍色長裙)

第四名同第三名其實只差一票,究竟係邊套衫咁慘被一票之差隔於三強門外呢?
就係:威龍辦公look No.36(白色上衣&格仔長褲)

終於嚟到頭三名啦,以下三套返工衫成功喺43套衫突圍而出,大家應該先畀啲掌聲
第三名 - 威龍辦公look No.16(白色外套&藍色上衣)(42票)
淺藍色嘅蝴蝶結唔會太誇張,期待呢套衫遲啲同阿龔嘅淺藍色西裝襯情侶裝(雖然448套淺藍色衫白色裙已經好襯

第二名 - 威龍辦公look No.25(白色襯衫&藍綠色長裙)(50票)
呢套衫之前已經有絲打提過,果然係深得大家歡心

第一名 - 威龍辦公look No.39(紫色長裙)
第一名係都係我嘅第一首選,呢件衫加上阿水咁好嘅身材,428一出場就贏得各位巴絲嘅寵愛,第一名當之無愧

睇返數據,阿水實在太多衫,所以票數都好散
大家都係比較鍾意回水後嘅衫,睇嚟阿水嘅時尚觸覺越嚟越好
阿水經典嘅螢光色系列只有兩套上榜,係有少少可惜
請各位期待vol.4嘅龔水出街衫投票

借個機會講埋vol.4:
vol.4會喺454之後出,測驗範圍會包埋454,大家記得唔好掛住淨係睇雪中俊男美女,都要多啲留意台詞同細節
我見有絲打整咗個終極二選一投票,所以唔會擺喺vol.4度啦,vol.4只會擺返之前講過嘅許願池人氣投票
再一次多謝大家踴躍參與,vol.4同大家再見
我最愛的眼鏡妹居然得第5
不過高叉裙都唔錯
好期待出街衫投票
第一名 - 威龍辦公look No.39(紫色長裙)(81票)
第一名係都係我嘅第一首選,呢件衫加上阿水咁好嘅身材,428一出場就贏得各位巴絲嘅寵愛,第一名當之無愧

漏咗第一名票數
喺分票情況嚴重嘅投票中仲可以攞到超過40%嘅支持率,呢套裙可以話係眾望所歸嘅勝者
投票太長我就唔quote喇,
我想知當時有絲打形容係災難嘅米色花花有冇票

第二名高叉嗰條裙我幾鍾意 ,
[size=2]但個䄂睇落闊咗啲,
搞到阿蟹好似上身好大隻咁[size=2]
投票太長我就唔quote喇,
我想知當時有絲打形容係災難嘅米色花花有冇票

第二名高叉嗰條裙我幾鍾意 ,
但個䄂睇落闊咗啲,
搞到阿蟹好似上身好大隻咁

sor 錯格式,自隊一打膠
不過高叉裙都唔錯

希望唔係因為我cap得太樣衰少咗人投
如果整個阿水造型投票,呢個眼睛look實榜上有名
不過高叉裙都唔錯

希望唔係因為我cap得太樣衰少咗人投
如果整個阿水造型投票,呢個眼鏡look實榜上有名
眼鏡娘係正嘅
阿水即刻後生咗十年
第一第二我都鍾意
第二條裙好好睇,佢一出我就好鍾意

過上身件衫個袖好拋,顯得佢好大隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞