[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(5)

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
我想睇到平時口花花嘅阿龔認真表白
我又想睇到唔肯認自己會鐘意死賤精嘅阿水忍唔住自爆表白
兩個人邊個表白先都好期待
如果真係表白希望係順順利利啦唔想見到阿龔又食檸檬
要回應翻電梯三連擊
我都係啊
真係拍幾個version我都願意睇
不如阿水自爆完 之後阿龔認真表白一次
但要去到咁嘅表白 至少要拍到雙方都暗戀大家先
第一屆非官方「我最喜愛龔水返工衫」人氣投票頒獎典禮正式開幕
首先係上半部:龔燁篇
眾所周知,落難貴公子係非常重視形象,雖然要努力賺錢賺返間廠,但係裝身嘅錢嘅絕對唔可以慳㗎
今次共收到191位巴絲投票,就15件西裝投下神聖嘅一票

最後五強如下:
並列第五名
藍色西裝(新,紅呔)

米色西裝(新)

第四名 - 藍色西裝(舊)

係令人緊張又刺激嘅頭三名
票數相當接近,但係贏家只有一個

第三名 - 淺藍色西裝(66票)
睇嚟sharp到爆嘅baby blue早喺正式出場之前已經俘虜眾巴絲嘅心,一躍而上成為第三名

第二名 - 藍色西裝(新,藍呔)(71票)
我嘅最愛惜敗第二名
明明呢套顏色又沉穩又有貴氣,襯起上身低調得嚟又襯阿龔氣質,仲有啲details靚到冇人有

打敗大熱嘅藍色西裝究竟係邊個呢
用2票之差取得最受歡迎嘅得獎者係...
第一名 - 黑色西裝(73票)
估唔到大家都咁鍾意呢件西裝,睇嚟西裝嚟講都係黑色先係王道

除咗經典嘅舊藍色西裝之外全部都係回水後嘅新西裝,睇嚟大家都比較鍾意新加入嘅西裝
估唔到大熱門藍色西裝因為分票嚴重,導致黑馬黑色西裝脫穎而出,成為本屆人氣投票嘅最後贏家
就本人而言係對結果感到意外嘅
唔知大家又有咩睇法呢

下半部:熊若水篇,敬請期待
(阿水40幾件衫,大家畀我整理多陣聽日先po

藍色西裝萬歲
我要睇阿水自爆
我投咗黑色,套西裝喺story第一次出現已經好鐘意
第一第二名啲配色都好貴氣好靚
已經唔記得自己投咗邊件藍色西裝
黑色我都有投
我最愛係回水第一隻係天台個套藍色西裝
加上那髮型

期待水水篇
我投咗黑色,套西裝喺story第一次出現已經好鐘意
第一第二名啲配色都好貴氣好靚
黑色我都有投
我最愛係回水第一係天台個套藍色西裝
加上那髮型

期待水水篇
又估唔到黑色跑出(雖然我有投
不過仲以為baby blue會贏tim
有投黑,貴氣得嚟穩重咗
下次整個投票,想由水水開口表白先定龔燁 簡直好似"呀媽呀爸只能救一個"呢啲問題咁困難
baby blue 勝在激突
why not both
你哋冷靜啲
但只能揀一個,你地又點揀呢
呢題難過阿媽同女朋友一齊跌落水救邊個先嗰啲男友終極二選一
你哋成班變態
就咁決定啦,期待大家vol.4終極抉擇
多謝大家支持,藍色西裝全線入圍頭五名
我本人係揀咗baby blue同藍色西裝(舊)
忍痛棄掉藍色西裝(新,藍呔)係因為舊個件係入坑戰衣,意義非凡
邊個可以忘記阿工跑去攞車嘅身影?

黑色西裝作為穩陣色都唔錯,估唔到大家咁鍾意
黑色配埋紅呔睇落去比較成熟,同埋唔知點解我覺得比較奸
我始終覺得阿工性格適合比較淺色,睇落去後生啲亦都跳脫啲,襯番個人
我都揀左舊,雖然新藍都好睇,但做人不能忘本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞