[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(5)

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
最喜愛西裝look top5都係我心水
但我都係投咗黑色
個感覺好岩落難貴龔子

唔知阿水嗰投票結果係點呢 咁多個look 票數會唔會好散
但我睇好螢光棒
同一時間異口同聲,打和!!!!
我一定會比呢題欄住我起碼半個鐘,不斷糾結
女仔角度睇男方深情表白一定好冧
觀眾角度睇阿工一直引水水,逼到阿水自己開口表白,戲劇效果大啲,又好似幾乎合佢兩個性格

我揀唔到
阿水自爆
因為全公司,全人類,全世界,全火星都知阿龔鍾意阿水,同表白左無分別,係阿水自己唔知

所以想睇阿水自爆
但阿水自爆完可以即刻下一秒換阿龔深情表白
如果要打和應該俾阿水表白一次
之前阿龔食咗咁大舊檸檬
今次輪到媽小姐表白 等佢緊張下都好
阿水自爆式表白完心中os:死啦,之前咁拒絕個死賤精,今鋪分分鐘輪到我食檸檬
不過最後阿龔當然要lur飯應
阿水表白完,阿龔:對唔住,我未贏返間廠返黎,我唔可以接受你
如果阿龔真係咁講 我驚我打爆個電視
佢都可以準備單身一世
編劇實俾人送刀片
阿龔可以作千千萬萬次死,但呢個絕對唔可以
我想睇啊
突然間諗到 如果tree gun知道間廠係阻住佢嫁女嘅原因
會唔會斥資整間廠做嫁妝
純粹ff
明白如果阿龔真係想要廠 佢會堅持自己賺
完全同意!不如呀水自爆完呀龔嚟多次279三連問
以我多年睇偶像劇/少女漫經驗
通常兩個互相中意而女方表白先
男嘅未等女嘅表白完就會咀埋去
我想睇阿水續寫句子,完完整整咁問返阿龔嗰三條問題
我都想
但呢個真係好難達成
開心速遞出名冇吻戲
大女婿都做到 二女婿你要爭氣啊
一個三個字表白,一個三連問表白,一人一次表白
其實成條龔水線同偶像劇劇情係冇分別
376曖昧同居、386籃球賽同之後嘅哈爾濱雪中浪漫邂逅(我估)
燃起晒我心底深處嘅少女心
不過少男龔究竟有冇一下咀落去嘅膽量呢
我哋拭目而待
想睇阿水機關槍式自爆完然後惱羞成怒係度激氣跟住龔燁就深情表白
工:好啊!你咁叻吖嘛!夠膽就忘記我忘得一乾二淨?
水:我可以啊!反正我已經睇清楚你個死賤精…我一定要搵一個比你好一百倍......好一萬倍的人...
工:妳…妳去搵吖!
水:我當然可以搵…… (工吻了水)

(惡作劇之吻經典場口
老實講 我覺得少男龔係冇咁嘅勇氣
分分鐘阿水仲有guts過佢
阿水反攻調教下佢啦
阿水幫佢按腳都口窒窒
佢邊度夠膽錫埋去
少男龔比我地想像要純情
最好龔搵到個女人激到水水要惱羞成怒式表白
跟住知道係誤會
龔燁就對水水黎個深情表白
佢係得把口 講就叻
如果真係要咀 其實係可以呼應返428
阿龔再一次一咀以謝天下 阿水就真係咀落去
之後就可以睇到少男龔hang機反應唔到嘅面紅樣
444望阿水換衫嘅剪影已經望到眼定定
情場上入世未深嘅單純少男龔需要高人指點
呢個時候大家姐可以出場啦
其實甚至係kenneth都深明愛情大道理,可以雙K交手時曹總深明大義主動退出呢場複雜嘅三角關係傳授溝女技巧畀阿龔
之前把口就話一咀以謝天下,下一幕呀水話要咀就話而家呢度咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞