[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(5)

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
嘩~ 好有畫面 好似真嘅咁呀
咁嘅劇情~真係面都紅哂呀!
係水水常見嘅長褸
龔生平時都唔著
去it做displaycard做乜要著到咁潮
你叫我地班it狗情何以堪

(嚴格上嚟講it人都係經常要ot嘅
個hey everybody同死人mr cheap有聲㗎
點解可以靚仔到咁
舊年secret angel好好睇,有love actually嘅感覺,只係半個鐘講到威龍各cp,一個字,好正
呀sorry係龍各cp
其實阿龔喺市場部已經成日OT,情人節嗰日8點幾仲喺office,266又連踩幾日通宵
displaycard究竟會唔會好似terry咁整返個眼鏡宅男look,我好期待
好想知道阿水見到宅男化嘅阿龔有咩反應
我反而想知
呢個係咪一個報復方法
阿水報復阿龔所以先叫大小姐調阿龔去it部
否則我諗唔透
阿龔天生食marketing 飯
走咗去做it替代wifi
好期待
市場部總監變左做OT男
係水水常見嘅長褸
龔生平時都唔著
去it做displaycard做乜要著到咁潮
你叫我地班it狗情何以堪

(嚴格上嚟講it人都係經常要ot嘅
其實阿龔喺市場部已經成日OT,情人節嗰日8點幾仲喺office,266又連踩幾日通宵
displaycard究竟會唔會好似terry咁整返個眼鏡宅男look,我好期待
好想知道阿水見到宅男化嘅阿龔有咩反應
我反而想知
呢個係咪一個報復方法
阿水報復阿龔所以先叫大小姐調阿龔去it部
否則我諗唔透
阿龔天生食marketing 飯
無啦啦走咗去做it替代wifi
好期待
唔知點解我覺得阿龔唔係真係去咗it部
今日似係拍威龍(可能係聖誕活動?) 所以齊哂唔同部門嘅人
似係咁岩阿龔都同it部一樣帶咗眼鏡先影返張相
唔似真係走去做it
但我都好希望係真 我會勁期待佢嗰it人格仔衫look
有聲有畫
阿水應該食完飯已經忍不住走上去搵
同感。如果真係入it部,總係覺會公器私用
我再睇多次個caption
“如果我加入了IT部”
咁姐係唔係啦
阿水mode:死賤精!呃我感情!呃我信任!
咁我當頭先啲ff係許願啦
死賤精呢個名真係跟足龔燁一世

好期待好期待好期待!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞