[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
我可唔可以唔要地質then3d20
哥倫比亞:
陳小姐,你放心,我地處理過好多同類型既事件,依d對我地黎講都係家常便飯。但想再問返你地既家庭狀況先,家庭成員有d咩人,住係邊,屋企佈局如何,同埋有冇興趣順手幫你睇下風水。

講完後哥倫比亞擰轉頭向身後兩人示意
代擲,1D3=1
咒文:死者復活術
原來地質冇D, 死者復活術要有咩條件,祭品,魔力?
唔得
這個沒有D徽記
wo 僵屍召喚術 有用喎ching
喪標暗想: 以為有咩大鑊野,原來只係有錢人間既感情鎖事。如果可以威嚇了事既話就最好不過了,畢竟堂堂男人要向一個女人動手實在太難看,之後就點點頭 淡淡回應女性一句: 嗯
委託人:「我家中只有我同我老公,最近我成日都感覺到好似有人偷睇我地屋企,我老公話無,但我覺得肯定係狐狸精偷睇我地。我老公話,如果邊個可以幫到我地,解決呢隻狐狸精,就俾佢3千萬做報酬。」
死者復活,非僵屍召喚,兩者好大分別,不同的咒文
好咁我哋睇下呢度附近嘅環境先

如果可以自由活動,可唔可以偵測一個先
委託人:「太好了,既然3位願意幫助,就麻煩你地跟我來啦,早日趕走隻狐狸精,等我可以訓個好覺。」
委託人就從座位離開,並向門口走去
請玩家選擇是否跟隨
你距離委託人家有段相當的距離,觀察此處是沒有意思的
跟機
https://lihkg.com/thread/895162/page/1
開定新post
呢個勢,應該好快1001
咁用埋呢個定係直接入新post
留定名先
用埋先啦
唔好浪費
另外兩位玩家是否跟隨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞