[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
我有威脅
AGGER
不過要睇返另外果邊導入既巴打點睇 影響你地大D
對玩家用冇得技能對抗咩
開對抗即使贏左,但如果你覺得唔啱,又會再開輪新對抗,無休止
跟隨
好吧,如果無玩家反對,那就暫SKIP喪標一會合,由KP代控
喪標心想,又有錢賺,又有人妻睇,這單買賣不錯,然後就跟隨著另外兩人及委人,便走了出去
枉我打了代控,不過無影響
三人跟隨著委託人上車,並向著委託人的家前進
樓主可以直接改個MOD名做沼澤人妻
唔想搞得太複雜住(啱啱剩係睇D生物表都睇到眼花)
我想設定為41J有深潛者血統(無蛻變)
興趣由攀山改為游水, 另外格鬥, 潛行, 游水各增加1D20技能值
同埋水下呼吸時間比常人長兩倍
咁O唔OK?
附上混種深潛者資料
岩岩有野做 sorry
為了 就算是神我也是上了
我想問下兩個為人妻嘅app係幾多
我想問下兩個人妻嘅app係幾多
哥倫比亞,其實唔難,喪標跟著委託人來到了,委託人的家門前
委託人的家位於太平山頂,是一間獨立的別墅
委託人:「這就我家了,丈夫就在入面等待各位,我們入去吧。」
說罷,委託人就打開了家門,並邀請三位進入
玩觸手睇得多,好想試下比人妻用觸手玩
你呢個血統沒有變身功能
但都問題不大的
只要大家不反對都可以使用
請三位玩家行動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞