[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
收到
麻煩晒巴打
6. 長腿怪叔叔 - 斎藤 九十九 - 法醫
41J 黑暗先祖 53
麻煩KP俾個同新北市有關嘅背景我
呢張卡有D野跟house rule開 睇睇洗唔洗改
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1q70zrtSfXF2cxtensv1Ne4sTMftBVQ1C_nf_Qr2WASM/edit#gid=1488615789
角色背景
好難作為唔難嘅細佬 冇佢阿哥咁醒, 不過勝在有強健嘅體魄 雖然比起其他拳擊手力量冇咁大 但係勝在襟打同埋用自己龐大身軀去捆綁人哋嘅束縛技
有一次佢去探自己阿哥, 恰好遇上唔難為勇敢之人嘅賞賜, 對神話產生興趣, 直到有一日...
性格
吳卓羲
玩家名單:
1. 大俠唔可以地中海 - 風間切 - 藝人
2. R-E-L-A-X - 蘇博 - 殯儀師
3. 性本善 - 施旖婕 - 記者
4. 港澳豬大橋 - 林一生 - 私家偵探
5. 別再後悔 - 後補 - 後補
6. 長腿怪叔叔 - 斎藤 九十九 - 法醫
法醫隨身攜帶伸縮警棍同大砍刀
唔得
有關都係擦邊有關架咋喎
諗住跑咩副本
打鬥者+黑暗先祖53

我就係代代維護sunbug市所有風化案疑犯
保護佢哋免受警察制裁嘅風化女俠
武器技能照放但唔帶係身得唔得
法醫 自製屍體
你既技能點呀
又超人左了
最高80,限一
70~79 限二
60~69 限三
你閃避同鬥毆都90點玩呀
你地真係唔爬帖架
係咪得我一個唔明
你的背景真係好詳細
警棍可以帶
但刀一定唔得
其實你武器技能都係用鬥毆判定,無特別加成
呢層呢,你地要考慮了
今次無人翻譯架
我倒諗到41j點樣介入事件了今次
改咗啦 因為之前玩90係Max
link係同一條
冇記錯語言已經要扣San
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞