[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
係, 所以我哋而家叫佢女人b, 照常理嚟講多倫比亞應該知道, 始終條女都係佢傾返嚟
我個roll網id係Kashim0204
我剩係知佢姓陳(我嗌佢陳小姐)名就真係唔知
又係姓陳
哥倫比亞 偵探 鑒定成功
哥倫比亞看出鎖只是普通的門鎖
暴力的話,相信幾腳就可以踼開
而玄關又沒有什麼擋路的東西
從正門逃跑完全無問題
同女人講: 小姐好啦咁而家帶我去見你老公好嘛?
委託人領著3位調查員進入到客廳
客廳中坐著一個男人
男人有一頭散亂的頭髮
身披白色的研究袍
外表雖然滄桑,但都仍然是一位有型的大叔
大叔:「你地好,我叫呂望,係你地既委託人,感謝3位的到來。」
呂望優雅地笑了一笑
請調查員行動
其實好難: 聽講你哋近排係咁有人偷窺你哋, 我想問下你知唔知道佢大約喺邊個位置偷窺你哋, 而且係由幾時開始嘅呢?
法醫係第二邊, 呢邊係隻抽組
唔好啊,個老婆痴起線上黎即場邪神化咪仆街?
呂望:「偷窺?」
呂望看一看他身旁的女子,莫名地笑了一下
呂望:「都可以話係既,而請你地來既目的就解決那偷窺的來源,畢竟佢地成日望住,我都唔夠膽離開我間屋了。」
kp 仲未答我兩個女人嘅app 係幾多
你這邊這個80
食一次死而無憾
喪標 自我介紹一翻後問:先生 你係屋企都著成咁 係咪有咩研究工作
好難: 呂太, 你介唔介意同我傾下個源頭喺邊? 而且仲有冇其他奇怪事發生過?
我記得好似app95-100 通常都係 奈亞拉托提普
哥倫比亞:知唔知「佢地」偷窺或者監視你地既原因同目的係咩?
仲有我哋嘅設定上面係咪應該唔知道沼澤人嘅故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞