[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
我知道,但唔想做超玩

定係講緊呢樣
其實coc如果玩家本身有嘅知識而又合理嘅話係可以直接帶落去角色到 你可以加幾句兜下台妹點推理出嚟
41j冷靜地視察環境
後方的黑暗已經吞沒了上一架車廂,現在只能看到一道連接門
職員仍然處於彌留的狀態
前方車廂一片黑暗,僅靠著現在身處的車廂的燈光照射入去
除了可以望到asha的屍體,及兩個正享用屍體的存在之外,就什麼都看不到了
再看向眼前的怪物
怪物專心地享用屍體,連身旁近在咫尺的陌生男人都無視了
算啦,唔好開偵查了,我怕再來個大失敗,就真係團滅

新回合開始,兩位可以再行動
臨時瘋狂,剩一回合
角色背景
好難作為唔難嘅細佬 冇佢阿哥咁醒, 不過勝在有強健嘅體魄 雖然比起其他拳擊手力量冇咁大 但係勝在襟打同埋用自己龐大身軀去捆綁人哋嘅束縛技
有一次佢去探自己阿哥, 恰好遇上唔難為勇敢之人嘅賞賜, 對神話產生興趣, 直到有一日...
性格
吳卓羲
食完腳我更加肚餓,對準佢心口咬落去
幾開心咁
如果你參加呢一場,你就知咩叫心酸
我係咪冇撚得救
睇左頭幾頁咋 依家第2場?
睇埋就知㗎喇
係咪就黎開新團喇
風間不滿足於只食到一隻腳,所以遵從於自己的欲望同瘋狂,一口咬到asha死體的胸上
Clicker正在咬碎asha的頭顱
骨骼的碎裂聲掩蓋了瘋狂的風間的行動
仲係第一場
其實都後段架了
今晚完到都聽日先開場,唔驚
死因有兩個:1.將角色設定set得太正直,立哂死亡flag,雖然coc唔鼓吹戰鬥,但要投入警探角色都無辦法。2.臭手,致命傷,希望下次會更好
利申:玩緊ps4既coc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞