[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
開定新post,唔好俾佢停,我地繼續
QJQ留名睇
風間留名
花生友lm
留個靚名
其實好難: 聽講你哋近排係咁有人偷窺你哋, 我想問下你知唔知道佢大約喺邊個位置偷窺你哋, 而且係由幾時開始嘅呢?
呂望:「偷窺?」
呂望看一看他身旁的女子,莫名地笑了一下
呂望:「都可以話係既,而請你地來既目的就解決那偷窺的來源,畢竟佢地成日望住,我都唔夠膽離開我間屋了。」
好難: 呂太, 你介唔介意同我傾下個源頭喺邊? 而且仲有冇其他奇怪事發生過?
哥倫比亞:知唔知「佢地」偷窺或者監視你地既原因同目的係咩?
召喚喊巴
喪標 自我介紹一翻後問:先生 你係屋企都著成咁 係咪有咩研究工作

呂望:「研究呀?都係既,一個花了我超過100年時間既研究,終於有D曙光了,再一次多謝你三位的幫忙,你三個未必真係有用,都多一重保險總係好事。」
好難: 呂太, 你介唔介意同我傾下個源頭喺邊? 而且仲有冇其他奇怪事發生過?

委託人:「你問我老公啦,老公係到,佢會清楚D架。」
哥倫比亞:知唔知「佢地」偷窺或者監視你地既原因同目的係咩?
呂望:「嗯,佢地想殺我。」
仲有我哋嘅設定上面係咪應該唔知道沼澤人嘅故事

可以知道沼澤人的思考實驗
但理論上唔應該一來就估到
難: 殺你?點解會有人想殺你? 而且點解你知道佢哋係想殺你?
仲有我哋兩批人個時間係咪一致?
我就嚟回歸工作了 四點幾先上腺
呂望:「因為我路過了他們的領地,真係麻煩,明明都唔想同佢地扯上關係,是但啦,反正已經無所謂了。」
Errrr
高潮第一幕就到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞