Lady Gaga Bradley Cooper 星夢情深 A Star Is Born劇情討論區

698 回覆
156 Like 13 Dislike
睇落可能覺得似gaga自己, 但其實好多interview問過佢佢話係相反
Ally係已經接受現實 唔再追星夢, 係半放棄情況下咁岩有人發現到佢, 自己都唔肯定想點行
gaga係不斷自己周圍上門叫人比機會佢,好清楚自己想點行條星路
係囉,佢仲話自己扮佢當時經理人去r show 出
我講緊做音樂個part
咁都要演技既
最後agent同Bradley對話 佢個眼神
Rehab嗰段開始 啲眼神交足戲
你肯定佢同Ally 一樣?
個個都喺度話似似似
如果gaga嫌棄佢,就係臭雞啦,當初冇bradley,佢仲係做侍應咋
太屈機...估唔到bradley 係一個演員都可以唱得咁好聽 佢好似歐洲版eason咁 把聲好磁性 好扣人心弦
好慘 係男人先會明果種冇左男人既尊嚴係咩感覺
巨星級歌手係頒獎禮賴尿同比人批死佢會再酗酒吸毒 真係會睇唔開
我覺得gaga唱La Vie en Rose最有feel
最衰都係個經理人
有無人Charlie係咩品種既狗?
Goldendoodle?

係Brad自己隻狗來
性格有缺陷 唔係個個都明
但又唔怪得哂個經理人
見到自己湊緊粒星成日痴住醉酒吸毒佬,又比佢拖累哂事業
比著我都想男主離開Ally
所以話呢part好真實
好似而家好多fans都唔鍾意自己個idol嘅另一半,覺得佢襯自己idol唔起咁
報奧斯卡既話會係報swallow定係love again果首?
我鍾意前者
最尾cooper清唱i’ll never love again個段
tell me something boy+1
用Shallow報啦 攞獎機會大啲
原來串錯左字
不過首歌真係好有爆發力
估唔到Bradley Cooper 咁多才多藝
唯一似嘅只有都係女唱作人呢點
一個靠機遇同運氣,一個靠實力同進取
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞