召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (29)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
後日考澤安
我想問歌和老街線係咪好少考?
聽師傅話得兩個考官會考
所以真係好少
有冇咩提提小弟
AL用晒,點拎P好
聽日中午考丙部忠義街,各位師兄有無咩提醒下
寄囉..................
我只係學到第3堂 ja
比唔到咩你sorry
多數考大埔道

做足過死車嘅動作

小心廢老、地盤佬
打風後大埔道封左考歌和老街
而家應該正常考返大埔道
元駕
棍van
pass
我星期一pass左,其實真係唔太難,最緊要考前叫師傅帶你行多次睇下死車位,尢其係細圈,然後迦密村街小心過,過哂條路咪小路右轉返大路既,要小心慢慢轉,因為唔多位,多數考細圈,之後過完斑馬線後睇清楚cut返去左邊再轉左,留意一轉就係斑馬線,之後再上小心巴士的士,最後臨返試場前個彎過死車記得打齊燈,之後右轉試場前記得再打燈望鏡,記得要多望鏡,因為呢條路好易比的士cut線插上黎,一見到要快過考官踩停,唔係就88
我11月頭考呀
好想挑戰1 take pass
合格了,
恭喜巴打 齊齊等去拎p
大約幾多個工作天可以拎?
博既三個工作天 唔博就等七個工作天
如果唔親身去 可以用咩其他方法拎?
9月28考棍van多石 1 take pass
三個工作天後成功避過啲詢問處呀姐拎左P牌
有無識黃載寶billy wong 知識教成點?
問一問, 考培正, c父教落讓路位應該要停一停睇清楚無車先出, 但之前出退休官教個d堂, 話讓路位唔應該停死, 應該減慢見無車就直出, 如果根本無車但停左 主任就會tick你一個輕微, 3次就大S, 邊個先真
以我所知,我跟過2個師傅先都教我一定要停先,就算冇車都要停先再望多次先再起步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞