2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
未有
入到未必好,入唔到又未必差
前路茫茫,咁多位加油
有冇TT1三年制(機械)收到call?

我都想知
未有

師兄都係電氣?
未有

師兄都係電氣?

我in bs 其他我無去in
想知多d bs 機械 tt1 收到call c兄既咨詢.
想知多d bs 機械 tt1 收到call c兄既咨詢.
資訊
未有

師兄都係電氣?

我in bs 其他我無去in

上年問我消防系統

bs 機械 tt1 無收到call c兄蒲頭?
有冇人知如果tt1緊,但我3未完pt degree畢業想報見習工程師,會唔會因為你行緊見習技術員就唔比你報?就算合晒資格都唔比?

因為諗緊做tt1定科學館二級技術主任(一年合約)好
ps. 科學館下星期in

c兄係咪有讀緊pt degree
如果讀緊degree玩tt1就有d浪費

係呀,本身想讀完報見習工程師,不過到時都唔知請唔請

可以照報,但pt degree 報見習工程師通常fail, d位都係留比ft 大學生多

得pt degree就唔好諗爭ae啦
同你同期個班唔係ft hku first hon就係master架啦
除非你真係自問聰明絕頂
兼有人事關係
m記in柒左 em無消息
讀完iVE EE其實撈咩最好?
m記in柒左 em無消息

你有消息未
仲味有消息
仲味有消息

自己打去問會唔會好on9?

唔會 佢都唔知你係邊個
會唔會等埋21號ive出埋成績先call
會唔會等埋21號ive出埋成績先call

樓上call 哂啦
tt1今日收唔到好危險.
有無bs 繼續玩tt1 c兄露面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞