2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
幾時會有interview?

係囉, 重未有interview...

以前5月先in,7月通知,8月入職
好似係
姐係今年可能in 果陣先揀咩位
我想問....黎緊5月頭完埋個final project就HD畢業...我岩岩SEND左FORM申請見習一級.....
成功有面試機會大唔大??
同埋我想知真係成功入到...大約係幾月會開始番工?
想問得FD證書 一級4年制收唔收
我想問....黎緊5月頭完埋個final project就HD畢業...我岩岩SEND左FORM申請見習一級.....
成功有面試機會大唔大??
同埋我想知真係成功入到...大約係幾月會開始番工?

成功機會大唔大好難講
開工就9月
想請教各巴打,我正話打過去招聘組問,佢話唔受舊制FDip玩,即係見都冇得見,但個招聘條件又話二级学歷同等學歷,究竟點先?

講返上年先,我有friend用fdip apply收到信,但見完冇請...........
舊制已制唔受玩⋯
我就讀完hd 係in 3年tt1?
同埋有幾錢人工?
舊制已制唔受玩⋯

舊制已制唔受玩⋯

啱啱打去話舊制HD ok

舊制fd 唔認,如果想考TT2 ⋯ i am so sorry

你是HD 新舊通殺
我都讀緊舊制HD EE, 有冇機先?
舊制已制唔受玩⋯

舊制fd 唔認,如果想考TT2 ⋯ i am so sorry

你是HD 新舊通殺

今年第三年in

巴打⋯ 其實都三年⋯ 放棄吧⋯ 其實in 3次都唔請就真係唔請
舊制已制唔受玩⋯

你是HD 新舊通殺

今年第三年in

巴打⋯ 其實都三年⋯ 放棄吧⋯ 其實in 3次都唔請就真係唔請

今年第3次

巴打
證明你唔適合做皇家佬
出返去吧啦

你是HD 新舊通殺

今年第三年in

今年第3次

巴打
證明你唔適合做皇家佬
出返去吧啦

其實衣加仲有咩皇家佬⋯ 叫做糧準,年年有人工加,又餓你唔死

你是HD 新舊通殺

今年第三年in

今年第3次

巴打
證明你唔適合做皇家佬
出返去吧啦

其實衣加仲有咩皇家佬⋯ 叫做糧準,年年有人工加,又餓你唔死

已經夠吸引啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞