2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
真心想講 做嘅都on9
已經飽和 學完師好大機會唔請
真心想講 做嘅都on9

老豆都係個到做 佢講的
同埋我想講出邊學嘅嘢多十倍以上 如果做判頭仔公司 真係可以靠技術揾好撚多 相反係到滿左師唔請嘅話 出到去無咩公司會認受emsd 好似係
真心想講 做嘅都on9

老豆都係個到做 佢講的

你老豆係西門陳呀?

老豆都係個到做 佢講的

你老豆係西門陳呀?

唔係大粒 普通前線員工咁 但做左好耐 知道每個地方要嘅人數

老豆都係個到做 佢講的

你老豆係西門陳呀?

手持咁多料細極都i呀
重點:識人好過識字
提多一點,填表時,認真點,全中文就中文,全英文就英文,唔好又英又中,填學歷同經驗時,打全名。 唔好ive 就只填ive ,填香港專業教育學院。同留意返畢業日期之類。 如果唔係面試都無

死囉今次
遲左留意

你老豆係西門陳呀?

手持咁多料細極都i呀

師兄En人喎
同埋我想講出邊學嘅嘢多十倍以上 如果做判頭仔公司 真係可以靠技術揾好撚多 相反係到滿左師唔請嘅話 出到去無咩公司會認受emsd 好似係

醫管局成日請維修技工,你點睇?

技術上,我覺得差不多。但係個工作態度差好遠。emsd 出的學師做野手法同態度大多都是激死人

手持咁多料細極都i呀

師兄En人喎

一尺企5個

技術上,我覺得差不多。但係個工作態度差好遠。emsd 出的學師做野手法同態度大多都是激死人

滿師之後in HA技工呢?😬

有料就試TO
AI人工Tech既工作
提多一點,填表時,認真點,全中文就中文,全英文就英文,唔好又英又中,填學歷同經驗時,打全名。 唔好ive 就只填ive ,填香港專業教育學院。同留意返畢業日期之類。 如果唔係面試都無

死囉今次
遲左留意

截止之前好似都可以改

改左啦thx巴打

ching係咪柱仔?
有冇得直接in 一級技術
得8 9千蚊 生活唔到

5科合格可以in tt1 4年制
有相關hd可以3年制

請問基礎文憑計唔計五科合格

好似唔計,要dse

唔識咪撚鳩up 啦
呢度好多人都想斷人米路
心照啦

請問基礎文憑計唔計五科合格

好似唔計,要dse

唔識咪撚鳩up 啦

你咪試下有冇得in tt1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞