2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
有人收到信了 係咪已經玩完

可能遲一,兩日有呢

下星期先啱

收到信?有冇圖先?
有人收到信了 係咪已經玩完

可能遲一,兩日有呢

下星期先啱

收到信?有冇圖先?

冇圖 我都唔太信
依家講明滿左師都未必請晒全部人
入唔返就真係玩撚完
入唔返就真係玩撚完

比人大一大你就信 根本事實上你正正常常就請番 再升上去就另計
有冇信呀各位!
話時話, 我念emsd tt2出來堅冇料到,我有個同窗PT HD 好幾科要repeat,但平時扮晒好nice教人教山埃,我早兩日先知佢原来係tt2來..........
有冇信呀各位!
話時話, 我念emsd tt2出來堅冇料到,我有個同窗PT HD 好幾科要repeat,但平時扮晒好nice教人教山埃,我早兩日先知佢原来係tt2來..........

未有 唔知關唔關今年報名轉咗 所以慢咗咁多
上年報名除咗tt1,2 (3,4年制) 仲要揀報電氣/冷氣等等 interview都係分開in(我報咗電氣同屋宇) 上年我4月尾已經interview(因為我個日撞正fyp presentation 所以好記得)
但今年冇得揀in冷氣定咩 只係有得揀in tt1 定 2個D
入唔返就真係玩撚完

比人大一大你就信 根本事實上你正正常常就請番 再升上去就另計

年初傳媒採訪果陣咪話加大資源,為行業注入新血,
話明實習都有機會派去私人機構。
一定有批人唔會請返啦。
入唔返就真係玩撚完

一定有批人唔會請返啦。

唔會呀?出邊公司請唔到人?
入唔返就真係玩撚完

一定有批人唔會請返啦。

話為業界出錢train人
講到好偉大咁
事實上係製造班難民

利申:唔知係咪中緊伏啦屌
今年真係未必請返曬,無前幾年支歌仔唱
業界洗咩emsd train, 自己請人咪重好?

私人公司冇資源train 咁多人

私人公司冇資源train 咁多人

唔係呀,私人公司自己請人train, 同請多人冇關係,私人公司按自己能力请,冇
话一定要train大量人手,而且出邊一樣有学徒計劃,老細係有津貼!
推有冇人收到信
收到相...但面試時間撞家學校考試時間...改唔改得架?
收到但面試時間撞家學校考試時間...改唔改得架?
收到信in tt1
用咩学歷apply?收到信既C兄,我參考下

可唔可以唔好再打簡體字

可唔可以唔好再打簡體字

我個手寫app係出le d简字先,無計
想問收到信既師兄 你地除申請個陣有冇再交資料(學歷證書) ? 冇交係咪唔會有得見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞