2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
其實我讀緊rmit ft
如果in得入都唔知quit唔quit好

year1?
有無人有報to

有topup應該報to定tot

有經驗to
冇經驗tot

year1?

係呀
想問下名位想入去TT既巴打幾大
17先入去,三年後滿師都只係nc,
計埋學師最快都要五,六年先考得返cs位
仲要醫院組張標得五年玩
你地唔覺好大風險,搏唔到會哂時間咩
有無師兄講下tt1 bse同ac in果陣會問咩 驚比佢問到我啞左
有無師兄講下tt1 bse同ac in果陣會問咩 驚比佢問到我啞左

bse hd

bse hd

仲要醫院組張標得五年玩

三年後唔請就GG
收到TT2 4年制面試,但我PT ME HD仲有一年就讀完,出年再報會唔會好D?
有無人知會唔會見bs ac 同時兩份都請任君選擇既情況.

唔會 一邊出咗offer 另一邊就唔會比offer你

唔會 一邊出咗offer 另一邊就唔會比offer你

師兄第幾年見 點解咁清楚
有冇人諗住唔去in tt1四年
我打算去tt1 ee同bs
收到TT2 4年制面試,但我PT ME HD仲有一年就讀完,出年再報會唔會好D?

下年再報啦
in tt1點都好過你tt2,你望下滿師之後個人工就明

ee係電子 定電氣 電氣是什麼?

ee係電子 定電氣 電氣是什麼?

電氣
點解我hd grad無得in 三年制tt1

你咩HD?

大電

無理由嫁 可能真係隨機 我都係第一次見.

唯有in完問下
點解我hd grad無得in 三年制tt1

你咩HD?

大電

無理由嫁 可能真係隨機 我都係第一次見.

唯有in完問下

我申請左3次3次都有得IN
但次次都放飛機

出去做AE仲好啦。
基本上係D出面搵唔到工GE人冇得揀先入去做
冇前途可言
最重要係train完3/4年 唔一定請返

根本就搵笨柒嘅

咁你又IN
仲要醫院組張標得五年玩

17歲好後生姐
我今年都24
不過屋企冇乜經濟壓力,咪想試下囉。

巴打我意思係2017年先入好似好冒險
因為機電署學徒計劃17年開始同業界合作
代業界請學師
滿師未必係機電署請
仲要醫院組張標得五年玩

17歲好後生姐
我今年都24

代業界請學師
滿師未必係機電署請

唔係掛
仲要醫院組張標得五年玩

17歲好後生姐
我今年都24

代業界請學師
滿師未必係機電署請

邊度收到風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞