2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
新制found dip收到tt1同tt2 4年制...
如果真係收入,入唔入好

如果真係收入,入唔入好

講到請你咁,自己考慮下前景再決定去唔去in先啦
如果真係收入,入唔入好

覆完頭一句都知打錯野改都改唔切
四年真係好長
如果真係收入,入唔入好

四年真係好長

师兄有无bse in?
如果真係收入,入唔入好

四年真係好長

师兄有无bse in?

咩係bse?
Btw真係唔好打蝗字啦,博屌咩
如果真係收入,入唔入好

四年真係好長

师兄有无bse in?

咩係bse?

屋宇裝備
有無人有報to

有topup應該報to定tot
如果真係收入,入唔入好

四年真係好長

师兄有无bse in?

咩係bse?

屋宇裝備

4年制係咪唔會分?我見嗰欄無寫咩科
如果真係收入,入唔入好

四年真係好長

师兄有无bse in?

咩係bse?

屋宇裝備

4年制係咪唔會分?我見嗰欄無寫咩科

應該係
tt1西裝會唔會過分. 以往有無師兄西裝
我讀緊hd差年畢業 做緊emsd入面相關野都冇信收到 唉都唔知佢點簡人 我tt2都滿足
我讀緊hd差年畢業 做緊emsd入面相關野都冇信收到 唉都唔知佢點簡人 我tt2都滿足

要應屆

要應屆

tt2 都得阿媽
入面係咪會讀part time high dip
入面係咪會讀part time high dip

讀唔掂 會比人踢 or成為補師延遲到你畢業先滿師
讀緊part time hd係唔係唔會有機會in?

上面有巴打講左西裝唔建議

上面有巴打講左西裝唔建議

洗鬼著suit
點解我hd grad無得in 三年制tt1

你咩HD?

大電
點解我hd grad無得in 三年制tt1

你咩HD?

大電

無理由嫁 可能真係隨機 我都係第一次見.
有無bse hd 師兄弟係讀? 我收到bs tt1 同ac tt1
其實著唔著西裝去in 係睇你自己
都要睇埋in 你個啊sir 點睇。

著西裝正常會比人感覺你尊重今次既面試
唔著無人怪你

但唔好,千其唔好著短褲,牛仔褲
著普通長褲,斯文就得

想當年我著西裝去in SA
d 同事都話我使唔使著到咁
我in 完過幾日,我個 i 同我講返,阿sir 對我印象唔錯,因為無咩人會著西裝去in , 所以特別記得你
不過佢都話著得斯文d 去in 就得
所以唔一定要著西裝,自己揸主意啦

當然最後都係負責in 個個點睇你著咩衫

仲有最緊要一樣野,你著西裝去in 但d 問題你唔識答,咁有咩用?
u grad收到呢封信
我應該唔會in了

tt1 四年制
讀緊degree or ugard 至少都見to 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞